Niin monet taalaa ansaitsee Max Verstappen kanssa uuden sopimuksen

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

MV33

Max tiettävästi oli sata miljoonaa syytä allekirjoittaa Red Bull Racing.

Äskettäin Max Verstappen laajennettu muutenkin aivan yllättäen hänen sopimuksensa Red Bull Racing. Tämä lopettaa spekulaatiot Maxin suunnitelmista 2019. Hänet vapautettiin vuoden 2018 jälkeen? hän oli juuttunut sopimus? Jos näin on, ei ollut tässä tapauksessa purkava ehto? Se kaikki oli mitään muuta yhdestä kivestä, koska Max sitoutui hänen nykyinen työnantajansa kanssa kauden 2020. Onko ollut taustalla yhteyksiä Ferrari, Mercedes tai muuta osapuolta, emme tiedä. Oikeastaan, uskomme Max sitä sanoessaan hän ei nähnyt mitään syytä lähteä hyvä laiva Red Bull.

Että uskottiin yleisesti tarhassa, että kaksi "isojen poikien F1 Max paitsi kilpailukykyinen auto, mutta se voi myös piirtää houkutella niitä avointa valtakirjaa. Vaikka Red Bull Racing on iso budjetti, Ferrari ja Mercedes koska Max tarjoaisi vieläkin. Lisäksi tähän mennessä ei ole oikeastaan ​​ollut tyyli Red Bull maksaa sen ohjaimet erittäin paksu. Ei mitään heillä on koulutus joukkue, joka kuten Ajax tarkoitus lahjakkuus valmis höyryksi keittiössä niin silloin myös omaksi. Jälkimmäinen voi urheiluun ja taloudellisesti.

Mutta nyt me puhumme Ajax: Telegraph kolumnisti ja Cruijff taitavia Jaap de Groot (hyvä nimi myös) ja väitti, että Red Bull vielä melko puoleensa leikkaus pitää Max. Vaikka Max saisivat palkkaa 'vain' 10 miljoonaa euroa vuodessa, mutta yli bonuksia tämä määrä kasvaa tyypillisesti noin 30-35 miljoonaa euroa vuodessa. Yli kolmen vuoden ajan, meillä on niin edelleen huolimaton 100 millisekuntia. Ei paha, vaikka verrata muiden alkuun alan.

Max on vasta alkua. Kauden jälkeen vuoden 2020, eli meidän sankari saavuttaa hyvin vanha 23-vuotiaana. Sanotaan hän kahdesti mestari, sitten telakat rakkaudella Ferrari 50 miljoonaa vuodessa Max niinkuin he tekivät Schumacher. Jos MV33 halua mennä läpi F1 kunnes se on Barrichello kaltainen veteraani, hän voi mennä matkalla miljardi ja kunnioitettavaa välillä Brenninkmeijer aiheuttaa ja Fenteners Flushing lainaus 500. Lapsena halusin oli sadan grand ...