Määritä Audi A8 (D5)

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

A8

Endless pelata listan valinnoista Audin uusi johtaja sedan.

Useita kuukausia sitten, Audi virallisesti esitteli uuden A8. Mihin edellinen A8 silti saanut valituksen, että se oli A4 XL, uusi A8 on todella tuoreita suunnittelun yksityiskohtia. Niin kauan kuin se kestää ainakin siksi, että äskettäin A7 on ollut lisää samaa "ja epäilemättä uusi muotoilu myös tihkuu läpi pienemmät numerot välillä. Joka tapauksessa, nyt näyttää erityisen muodostaa auton takaosassa sen pyöreä valo yksiköitä ja sama varsin hienosti.

A8 Olemme jo käsitelty yksityiskohtaisesti, kuten laittamalla hänet vieressä hänen edeltäjänsä vaikeaan vertailua. Toimittajat jaettiin noin Audin uusi huippumalli. Joten @wouter löytää sisätilojen uuden alkuun, mutta @willeme epäilyksensä, onko se todella parempi kuin edellinen A8. Allekirjoittaneet erityisesti on vaikeuksiin Etuylitys A8, joka on juuri sitä mitä olen huolestunut, ei tällaisissa topsedan.

Joka tapauksessa, se on silti hauskaa määrittää tällaista asiaa ja nähdä, missä päädyt hinnan tarkistamisen jälkeen kaikki vaihtoehdot. Aluksi Valitettavasti vain 50 TDI ja TFSI '55 'käytettävissä. Molemmat alkavat Alankomaissa hieman yli tonni. Mutta Itse tuli sen jälkeen hieman rukkaamalla Konfiguraattorin hintaan euroa 177,072.00. Huomatkaa, olen pitänyt asiakirjoja menemällä lyhyt laatikko josta pidän enemmän. Normaalisti olisin valita punainen, mutta pidän Misano vielä hieman liian RS3 klassinen punainen korkki ja jotain klassista, joten olen valinnut Nogaroblauw. Onko eli:

1
2
3
4
verotusarvoa

Yoram Kiitos vinkistä!