Tesla on nyt chill kuin Netflix

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Tesla chill

Elon on waggies oppinut muutamia uusia temppuja.

Söpö Ludicrous Mode Tesla, mutta ilmeisesti nauttia joitakin Teslarati omistajat myös entistä lupsakka kiihtyvyys aikansa. Voimme kuvitella miksi.

Oletetaan olet onnistuneesti getinderd ja ilta sisältää Netflix ja Chill, mutta menet jonnekin syömään jossain muodossa. Kun on painettu ennätysajassa että kalifornianrulla niskan, haluat mahdollisimman nopeasti seuraavaan vaiheeseen. Saat oman Tesla ja hieman liian innokas paina kaasupoljinta. BRAAAAAP. Voi ei wacht..ZOOOOOOM. Pian huomaat, että olet tehnyt valtava kömmähdys! Instant vääntömomentti teidän elektro-raketti, kuulet siro kaulanikama seuraavan fitgirl kirjaimellisesti dislokeren. Ei chill. Huhun että tämä on syy, että Elon ja Amber hajosi.

Sen jälkeen, aivot kuulemma toimi yhtämittaisesti luoda ratkaisu tähän ongelmaan. Ei ihme Malli 3 on viivästynyt. Mutta tulos on siellä. Tesla ruudulla, voit nyt valita Chill Mode välttää tämän skenaarion.

Chill tekee hitaammin kiihtyvyys - ihanteellinen tasaisempi ajo ja pehmeämpi ratsastaa matkustajia varten.

Tämän lisäksi uusi tila Musk muuten välittömästi vaivasi tuotteet ovat vielä oppia uusi temppu. Jos haluat, voit olla Tesla nyt automaattisesti lähettää oman tuolin ja dia pois tieltä, kun saat pois. Geinig että nämä mahdolliset vaihtoehdot kesällä Twitterin kautta ehdotti Elon asiakkaan. Okei, ehkä Tesla jo oli tekemässä Elon tarttui hänen mahdollisuus tehdä hyviä markkinoinnin, mutta se on mukava ajatus, että ylin pomo ajattelee heti kanssa / asiakas.

Twitter Elon

Kuten tavallista Tesla päivitykset julkaistaan ​​ilmassa.