Max Verstappen haluaisi pysyvää rotu luottamusmiehille

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

MV33

Hollantilainen rakastaa joitakin muuttumattomuus.

Kysymys ristiriitaiset päätökset FIA F1 haudutettu tällä viikolla hieman. Maanantai tuli kuvia esiin kuljettajan kokouksessa Meksikossa, jossa Lewis Hamilton ja hänen kuulokkeet Sebastian Vettel yritti ommella sen. Britti olisi luultavasti useimmiten hieman sit 'pää' Vettel, mutta silti.

Viikon aikana, esiin aina suorapuheinen Arie Luyendijk sen taas kova hänen näkemyksensä koko kysymystä. Amerikkalaistettu hollantilainen mielestä se ei maailman loppu, jos kuljettajat saavat antaa toisilleen muutama iso läimäyttää aikansa. Mutta hän oli myös vähemmän äärimmäisiä etu parantaa päätöksentekoa: kiinteä paneelin järjestysmiesten.

Max Verstappen itsensä mielestä on hyödyllistä järjestää tätä ajatusta, koska hän kertoi NBC Sports:

Joo Mielestäni [kiinteä luottamusmiehille] olisi parempi. Niin ainakin tiedät kuka olet tekemisissä. Luulen, että he olisivat paremmin ymmärtää kuljettajien takia me viettää enemmän aikaa yhdessä. Suoraan sanottuna uskon, että meidän pitäisi mennä siihen suuntaan.

Tähän mennessä FIA järjestysmiesten pyörii, jolloin on olemassa ainakin yksi ex-kuljettaja jokaisessa kisassa ryhmässä. Tämä muuten ei välttämättä tarvitse olla entinen F1-kuljettaja. Meksikossa, esimerkiksi Le Mans sankari Tom Kristensen otti roolin. Meillä on se käsitys, että Arie Luyendijk itseni varten paikalla paneelin ja Max panisi pahakseni jos Arie olisi yksi kiinteän miehiä. Joka tapauksessa, FIA voi viisaudessaan myös päättää Garry Connolly luoda pysyvä stuertti ...

Kuva luotto: Max hänen F1 debyyttinsä Australiassa vuonna 2015 kautta Instagram