Recep Tayyip Erdogan haluaa Turkin täyttä auto 2021

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Anadol

Olemme jo uteliaita laadusta sarvi.

Äskettäin annoimme lista mitä autoja mitkä maat ovat suosittuja. Ei ole yllättävää, että näemme monissa kansakunta joka on paikallisesti valmistettuja tuotteita voivat hyvin. Ilme, villasukat, jotka mahdollistavat niiden kvinoa lentokoneella marssivat ylös yhä neitsyt vuoristossa Perussa voi vielä oppia.

Joka tapauksessa auto on emotionaalinen tuote, joka soveltuu erinomaisesti tunteita, jossa isänmaallisuus on yksi niistä. Jälkimmäinen ilmiö on myös Recep Tayyip Erdogan ei ole yllättävää. Rauta kädessä frenemy on Fethullah Gülen sääntöjen kansakunnan Bosporin ja ylpeä kalkkuna mielessä, että meeblaast hyvä sävy kansainvälisessä politiikassa.

Mikä sopii täydellisesti tällainen tavoite on omalla autolla (tuotemerkki). Parhaillaan rakenteilla tai autoja Turkissa, mutta ainoastaan ​​muita merkkejä. Aiemmin siellä oli Anadol. He tekivät ovat urheilu- STC-16 (kuvassa yllä), jota voitaisiin kuvata Anadol on anadrol. Nykyisin ajaa kuitenkin vain Fords bändin Anadol.

Recep haluaa muuttaa tämän ja ajattelee ottaa löytänyt oikean reseptin. Yhteisyritys Anadolu Group, BMC, Kiraca Holding, Turkcell ja Zorlu Holding johtuvan täyttä Turkin tuotanto auton vuonna 2021. Vuonna 2019 pitäisi näkyä prototyyppi, kirjoittaa uutistoimisto Anadolu.

Investointi yksityinen autoteollisuus ei muuten ole täysin uusi idea. Useita vahvoja johtajia tajunnut saman suunnitelman aiemmin, kuten Vlad mm. Puik Recep idea, vai oletteko istu?

Kiitos kaikille vinkkejä!