Επίσημη: Citroen C3 Aircross

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Ο διάδοχος του Citroen C3 Picasso.

Υπήρχε ήδη μια C3 Aircross (γνωστός και ως C3 για δασολόγους), αλλά ότι ήρθε μόνο στη Βραζιλία. Στη συνέχεια είδαμε νωρίτερα αυτό το έτος, η C-Aircross Concept και τώρα υπάρχει μια νέα γενιά, η οποία πρέπει επίσης να «απολαύσει». Ακόμη περισσότερο, αυτό θα αντικαταστήσει το C3 C3 Picasso Aircross.

Το C3 Aircross είναι ένα συμπαγές, SUV, όπως πολλοί, και τοποθετείται κάτω από το γνωστό C4 Cactus. Αυτό C4 Cactus είναι ένα χτύπημα, έτσι λεμόνι παραμένει κατάβρεγμα με λεπτομέρειες πλαστικό / ελαστικό. Σε σύγκριση με το Cactus είναι η πλευρά του C3 Aircross παρέμεινε σχετικά «καθαρή», αλλά υπάρχουν πολλές πλαστικές άκρες παρόντος να αναπτύξει μια αλλεργία. Τα μπαρ στο πίσω μέρος βρίσκω ή κορόιδευαν και πάλι, αυτό θα μπορούσε να είναι πιο ευχάριστο στο δρόμο .. Χμ, αστική ζούγκλα! Τα χρώματα των πλαισίων, τάσια, σχάρες οροφής και καθρέφτη είναι φυσικά όλα να είναι εξατομικευμένη. Συνολικά υπάρχουν 90 συνδυασμοί χρωμάτων που διαθέτει, ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν την προσωπικότητα και το γούστο του πελάτη.

Όπως γνωρίζουμε, η Opel απέκτησε από την PSA. Συνεπώς, η παρούσα C3 Aircross έρχεται επίσης με ένα σήμα της Opel, με την ονομασία Opel Crossland-X. Θα πρέπει να επιλέξω, θα πάω για αυτό το Citroën!

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει μια 130 hp 1.2 Καθαρό Tech. Η ολίσθηση είναι ένα 82 hp Καθαρό Tech (τριών-κυλίνδρων). Diesel μπορεί να οδηγήσει με 100 ή 120 hp 1.6 BlueHDi (μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων). Ολλανδικά τιμές και τη διαθεσιμότητα (του Νοεμβρίου) θα ανακοινωθούν σύντομα.

UPDATE: έχουμε κινούμενες εικόνες!