Τι κάνει μια τέτοια δοκιμή συντριβή ομοίωμά;

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Crash δοκιμές είναι ένα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των αυτοκινήτων, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι η αρχή σύμφωνα με την οποία το πολύ 5 αστέρια μπορεί να επιτευχθεί κάπως ξεπερασμένη. Πολλά μοντέλα παίρνουν τώρα πέντε αστέρων, ενώ δεν μπορείτε να μου πείτε ότι όλη η μέγιστη βαθμολογία είναι εξίσου ασφαλή. Το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο για μένα να είναι λίγο πιο λεπτή.

Μάρκες μπορεί να είναι σε θέση να επιλέγουν πιο εστιασμένη στη συνέχεια διαφοροποιούνται καλύτερα για την πτυχή της ασφάλειας και των καταναλωτών. Επιπλέον, οι δοκιμές εκτελούνται πάντα με ταχύτητα 64 χλμ / ώρα, ενώ είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε τι έχει απομείνει σε υψηλότερη ταχύτητα που.

Οι δοκιμές πρόσκρουσης που εκτελούνται εδώ και χρόνια με το Crash Test ομοιώματα. Αυτές οι «κούκλες» εξελίσσονται όλο και περισσότερο, προκειμένου να αποκτήσει μια εικόνα πιο αληθινό από ό, τι συμβαίνει στο σώμα σε περίπτωση σύγκρουσης.

Ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων, όπως η GM παράδειγμα χρησιμοποιεί 200 διαφορετικούς τύπους των ανδρεικέλων συντριβής. Αυτοί έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη και περιλαμβάνουν αισθητήρες 70 έως 80 θέσεις για την καταγραφή των επιπτώσεων της σύγκρουσης. Οι αισθητήρες μετρούν κάθε 10,000th δεύτερη, την κατάσταση του ανδρεικέλου. Το ρεύμα των δεδομένων που υπόκεινται σε επεξεργασία από ένα ισχυρό σύστημα υπολογιστή σε χρήσιμες πληροφορίες.

Φτηνές είναι τέτοια botspop όχι, γιατί η τιμή ανά μονάδα μπορεί να είναι μέχρι και $ 500.000, μετατρέπονται 380.000 ευρώ, έτσι ώστε να ροδίσουν. Ωστόσο, δεν θα βγει τόσο γρήγορα από το προσωπικό πίσω, γιατί όπως εικονική αγορά δεν θα πουλήσει γρήγορα για μια καλή τιμή. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε περισσότερες θέσεις για το αφεντικό, γιατί αυτό είναι πολύ καλύτερο το εμπόριο. (Via: egmcartech)