Εσωτερικά η ανάκληση αφορά Peugeot 108, C1, Aygo [ενημερώνεται]

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Μίνι τρίο που έχουν πληγεί από προβλήματα ανάρτηση

Όλα τα προηγούμενα παράγονται αυτοκίνητα της λεγόμενης μίνι-τρίο (Peugeot 108, Citroen C1, Toyota Aygo) εξακολουθούν να είναι πριν από την έκδοσή τους στο γκαράζ. Λόγω ενός προβλήματος με τα εμπρός ανάρτηση που μπορούν να δεν υπάρχει τρόπος να εκδοθεί. Η παραγωγή έχει διακοπεί.

Το εν λόγω αυτοκίνητο πληροί το ψαλίδι πριν ενδέχεται να μην πληροί τις προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις για το χειρισμό του αυτοκινήτου. Από όλα τα οχήματα που έχουν ήδη παραχθεί και διατεθεί για τις διάφορες χώρες που πωλούν / εμπόρους / διανομείς θα πρέπει να αντικατασταθούν τα ψαλίδια πριν παραδοθεί στον πελάτη.

Η ανάκληση, η οποία, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα της Peugeot στην κατοχή μας, έρχεται σε μια πολύ δύσκολη στιγμή? ακριβώς πριν από την έναρξη των πελατών των μοντέλων όγκου (αργότερα αυτό το μήνα) αρχίζει. Η παραγωγή αυτοκινήτων στο εργοστάσιο στο Kolin, Δημοκρατία της Τσεχίας, έχει κλείσει μέχρι νεωτέρας, η οποία σε κάθε περίπτωση θα οδηγήσει σε καθυστερήσεις.

Θα ήθελα να πω, γι 'αυτό μην επιμείνουμε πάρα πολύ σε ένα test drive με το λανσάρισμα, αλλά φυσικά το πρόβλημα είναι συλληφθεί εκεί. Έμποροι πρέπει να χρησιμοποιούν την αυστηρή προϋπόθεση έλαβε μόνο οχήματα επίδειξης για τα test drives, όταν συνέβη αντικατάστασης. Εκτός από τα χέρια του φορέα είναι ταυτόχρονα η ρύθμιση του καθίσματος και την υγρασία στο πίσω ενταθεί ως ένα σημαντικά ζητήματα, αλλά δεν υπάρχει καμία περαιτέρω συζητείται στη βιβλιογραφία.

Καλέσαμε τους τρεις εισαγωγείς να υποβάλουν σχόλια σχετικά με οποιαδήποτε από μια ανέμου πήγε έξω για τους πελάτες. Citroën είναι να κάνει έρευνες, και η Toyota θα εξακολουθούν να επικοινωνήσετε μαζί μας. Peugeot ήταν διαθέσιμος για σχόλιο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20-06, 8:30, Απάντηση Toyota: AYGO θα φτάσει σε εμπόρους στις αρχές Ιουλίου.
- Η παραγωγή στο εργοστάσιο δεν σταματά.
- Η έναρξη της παράδοσης δεν θα καθυστερήσει.
- Όλα τα Toyota AYGO ελέγχονται και προσαρμόζονται εάν είναι απαραίτητο με τα σωστά συστατικά πριν από την παράδοση θα γίνει με τους πελάτες μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20-06, 8:40, αντίδραση Citroën: η παραγωγή του 1ου C1 ήταν πράγματι εμπλέκονται σε ορισμένα μοντέλα της απόκλισης. Αυτά τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με ανταλλακτικά, και μόνο τότε παραδίδονται στους πελάτες. Τονίζεται ότι τα αυτοκίνητα που οι πελάτες λαμβάνουν άριστη σειρά. Citroen αρνείται επίσης ότι η παραγωγή σταμάτησε στη Δημοκρατία της Τσεχίας, τρέχει «σε πλήρη ατμό», λέει ο Citroën Ολλανδία. Η παράδοση στους πελάτες δεν θα καθυστερήσει.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23-06, 11:20, Peugeot αντίδραση: η πρώτη παραγωγή του Peugeot 108 είναι μερικές ανωμαλίες βρίσκονται πράγματι στα τέλη Μαΐου και τώρα διορθωθεί αυτό. Η παραγωγή δεν σταματά και τρέχει επίσης σήμερα σε πλήρη ισχύ. Ο εφοδιασμός των πελατών παρακολουθείτε.