Τουρκική γκαράζ βάζει ρατσιστική έξοχα στη γωνία

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Τουρκική γκαράζ βάζει ρατσιστική έξοχα στη γωνία

Προετοιμαστείτε για ένα χαμόγελο.

Ποιος αυτοκίνητα που προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση θα πρέπει να είναι σκληρή. Οι έμποροι κάνουν παράλογα χαμηλές προσφορές, κακοποιών που σε ένα «test drive» ξαφνικά με καλό τρέχει μακριά και ρατσιστές οι οποίοι, παρά την αμφισβητήσιμη IQ ήσυχη στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με υβριστικό ερωτήματα: όλα είναι πιθανά.

Dealer V-Max Almelo πήρε Facebook (το μέσο για την πνευματική ελίτ της χώρας) αν το BMW 335 Coupe (κλασσική δοκιμασία οδήγησης) που τους είχαν για την πώληση είναι «Ex κατασκευαστές αυτοκινήτων». Είναι V-Max, Erkan Ακμπάς, ο ίδιος ο τουρκικής καταγωγής, αλλά απάντησε με τον μοναδικό τρόπο, εξηγώντας στο αριστοκρατικό γλώσσα πώς το πιρούνι στο στέλεχος. Δείτε παρακάτω:

Μπράβο!

Ακμπάς Σε μια συνέντευξη με την AD, που είναι το όφελος για δέκα χρόνια εργασίας για να δημιουργήσετε ένα όμορφο και έντιμες επιχειρήσεις. Με τον τρόπο αυτό ήταν «μια ηλικιωμένη γυναίκα» και κανένα άλλο συνθήματα, για πόσο αξιόπιστο θα συναντήσετε εάν περιλαμβάνουν BMW, όπως αυτή την κίνηση; Η mailert έχει τώρα μάλιστα έχουν ζητήσει συγγνώμη. Ακμπάς εξήγησε περαιτέρω ότι είχε διοριστεί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είναι γκέι, επειδή είναι σήμερα ένα καυτό θέμα, για όσους αναρωτήθηκαν.

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!