Ο David Hasselhoff αυστηρά Justin Bieber ως το νέο KITT

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Δικαιοσύνης Beaver + κέρδος = KITT;

Δύο γενιές της παιδικής ηλικίας ήρωες έχουν βρει ο ένας τον άλλον: David Hasselhoff αυστηρή καναδική ντίβα Bieber για μια νέα παραγωγή Knight Rider ως η φωνή του διάσημου μιλάμε αυτοκίνητο. Πήγαινε σπίτι, Ντέιβιντ, είσαι μεθυσμένος.

Ναι, προφανώς έρχονται πίσω για να επανεκκινήσετε το franchise Knight Rider. Μετά την ιδιαίτερα ανεπιτυχείς Ford χορηγός τηλεοπτική σειρά, χωρίς Hasselhoff, έρχεται μια ταινία όπου το 62-year-old Gumball συμμετέχων πράγματι εμπλέκονται.

Bieber (20) του ζήτησε μια χάρη, γι 'αυτό που χορηγήθηκε, σύμφωνα με τα δημοφιλή της δεκαετίας του '80 αστέρα που αντιμετωπίζει το Yahoo. Η Daily Mail δημοσίευσε μια σφήνα για να ρυθμίσετε τις φωτογραφίες όπου μπορείτε να δείτε τα δύο μαζί μέσα και γύρω από τη χαρακτηριστική μαύρη Pontiac.

Η ταινία, μια κωμωδία με τον τίτλο εργασίας Killing Hasselhoff, φέρεται να είναι για κάποιον που προσλαμβάνει έναν δολοφόνο για να σκοτώσει Hasselhoff. Αναρωτιόμαστε αν ο KITT 21ου αιώνα μιλάμε μόνο, ή ίσως ακόμη και τραγουδώντας τραγούδια. Μωρό, μωρό, μωρό, Ooooooh!

Το έργο είναι κωμωδία αστέρων Ken Jeong (The Hangover, Κοινότητα) συνδεδεμένο. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε ....