Αυτό το 32 μάρκες αυτοκινήτων έχουν τα λιγότερα προβλήματα

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Αυτό το 32 μάρκες αυτοκινήτων έχουν τα λιγότερα προβλήματα

J.D. Δυνάμεις παραδοσιακά έφερε ετήσια έρευνα την ποιότητά τους και πάλι. Porsche σημείωσε, Fiat αποτυγχάνει.

Στις αρχικές εμπειρίες των πελατών Μελέτη Ποιότητας συλλέγονται τα ευρήματά τους στις πρώτες ενενήντα ημέρες μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Η μελέτη επικεντρώθηκε σε 233 έδρες, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερική, κινητήρα και μετάδοσης, οδηγική εμπειρία, εσωτερική και ήχου / επικοινωνία / ψυχαγωγίας / πλοήγησης. Συνολικά 207 μοντέλα ερευνήθηκαν.

Κατά μέσο όρο 116 προβλήματα που αναφέρθηκαν ανά 100 οχήματα. Ελαφρώς υψηλότερα από το μέσο όρο των 113 αναφορές το 2013. J.D. Δυνάμεις δείχνει ότι η μικρή αύξηση οφείλεται εν μέρει από το βαρύ χειμώνα στις ΗΠΑ Σε καταστάσεις όπου υπάρχει λιγότερο κρύο πήγε να ήταν ο μέσος αριθμός των προβλημάτων παρόμοιο. Την ίδια στιγμή ένα σημείωμα τίθεται σε νέες τεχνολογίες στα αυτοκίνητα. Οι πελάτες δεν μπορεί να το χειριστεί πάντα τόσο καλά και συχνά έχουν προβλήματα με φωνητικό έλεγχο, αντιστοίχιση συστήματα Bluetooth και άλλα αστεία ήχου. Αυτό είναι στην πραγματικότητα περιλαμβάνονται στη μελέτη. (Και δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει και το έδαφος Apple και η Google εκεί.)

Λοιπόν, ο νικητής. Στην κορυφή του καταλόγου είναι - και πάλι - Porsche τελείωσε με 74 προβλήματα ανά 100 οχήματα (PP100). Η δεύτερη θέση είναι για την Jaguar και η πρώτη τριάδα συμπληρώνεται από Lexus luxistenzusje της Toyota. Από την όγδοη θέση θα πάρει το πρώτο premium έναντι γερμανική BMW. Η μάρκα βάζει εναντίον τόσο Kia και η Hyundai, η οποία έληξε με την 7η και 4η θέση αντίστοιχα. Κάτω από το σωρό και ακραία είναι η Fiat, με 206 PP100. Μια θέση πιο πάνω κατάσταση Jeep, ειρωνικά πρόσφατα θυγατρική της μάρκας Fiat.

Παρακάτω είναι η πλήρης λίστα. Η πλήρης μελέτη είναι μια pdf'je εκεί.

Αυτό το 32 μάρκες αυτοκινήτων έχουν τα λιγότερα προβλήματα