Η Aston Martin Vulcan AMR Pro εκτυπώνει επίπεδη σας

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Είναι τότε ένα ηφαίστειο, αλλά «το έδαφος είναι λάβα«το παιχνίδι θα είναι δύσκολο στην ακραία Vulcan.

Aston Martin είναι γνωστή για την παροχή μοντέλα τους ατελείωτες αναβαθμίσεις, τσιμπήματα και λίφτινγκ. Αν και AMR Pro V8 Vantage και Vantage V8 2005 από το 2017 την ίδια βάση, είναι, επομένως, εξακολουθεί να είναι αρκετά διαφορετικά αυτοκίνητα. Αλλά η σταδιακή πορεία βελτίωσης αίσθηση επίσης μια περιορισμένη άνθρακα κύκλωμα-θηρίο με μια τιμή του μερικά εκατομμύρια;

Ναι! Τουλάχιστον, Aston Martin σκέφτεται έτσι και ως εκ τούτου θα δείτε εδώ το Vulcan Pro AMR. Aston έχει μια άλλη κριτική ματιά στο Vulcan και αποφάσισε ότι εδώ και μερικά πράγματα που θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη. Η ατμοσφαιρική V12 με 820 hp τους αφήνουν άθικτη, αλλά το κιβώτιο ταχυτήτων είναι εξοπλισμένο με κάποιο νέο λογισμικό. Ωστόσο, έχει δοθεί μεγαλύτερη προσοχή σε μια κόλαση στολή αεροδυναμική. έτσι Vulcan AMR Pro κάθετης δύναμης ένα τεράστιο κάδο.

Πάνω από το μπροστινό τροχό καμάρες είναι «περσίδες» θέση για να βοηθήσει στη μείωση ανελκυστήρα. Στο Le Mans ο οποίος πλέον απαγορευτεί, αλλά Aston πρέπει να Vulcan να μην λάβει υπόψη (δυστυχώς;). Οι joekelige μπροστινό splitter δύο πανό κρεμασμένα για να σας βοηθήσει στην υποβολή. Ο ηδονικός αεροτομή τώρα αποτελείται από δύο στρώματα, και έχει ένα φορείο-πτερύγιο που έχει αποκτηθεί, προκειμένου να πριονίζουν τον αέρα του καρβοξυλικού αποτελεσματικά.

Συνολικά, το Vulcan AMR Pro επιτρέπει μια μικρή 25 τοις εκατό περισσότερη κάθετη δύναμη από την Vantage GTE που κέρδισε στο Le Mans. Aston Επιπλέον, η προς τα κάτω δύναμη καλύτερη ισορροπία στο όχημα και να το ωθήσει τώρα ειδικά στη μέση του ηφαιστείου. Αυτό είναι σύμφωνα Άστον όφελος τόσο την πρόσφυση στους πίσω τροχούς, όπως η ανταπόκριση της μύτης.

Άσχημα νέα είναι, παρεμπιπτόντως, επίσης (αν δεν το έχετε ακόμη Vulcan). Aston δεν θα κατασκευάσει Vulcan, αλλά αν έχετε ένα (ή περισσότερα) από τα 24 μπορείτε να όταν πάνε για ένα ombouwkitje. Θα το κάνω, ή μήπως σας κάνει πιο όμορφη την αρχική Vulcan;