Ως ένα Range Rover Ιστιαία να δείτε παχύ

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Range Rover Ιστιαία

Ψυχαγωγία το πρωί της Κυριακής!

Στην πραγματικότητα κανείς δεν είχε άμεση ανάγκη, αλλά το Range Rover παρουσιάστηκε Ιστιαία θέλουν να το απολαύσουν όλοι. Και δικαίως, σπάνια ήταν μια πολύ επιτυχημένη σχεδίαση SUV. Για όσους το χάσατε: Range Rover Ιστιαία γεμίζει το κενό μεταξύ του (μικρότερες) Range Rover Evoque και το (μεγαλύτερο) Range Rover Sport. Τεχνικά είναι απλά μια Jaguar F-Pace (επίσης ένα πολύ επιτυχημένο SUV) και θα πρέπει να σκεφτούμε από την άποψη του ανταγωνισμού με την Porsche Macan, η Mercedes-Benz GLC, το νέο Audi Q5 και την επερχόμενη BMW X3 και Volvo XC60. Δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά ωραίο μεγάλο premium SUV έτσι.

Ένα χαρακτηριστικό ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας είναι ότι μπορείτε να ντύνονται όπως εσείς επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι η «εμπειρία» όλα τα online ξεκινά με μια εκτενή διαμορφωτή. Αυτό έχει πρόσφατα σε απευθείας σύνδεση, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας Range Rover Ιστιαία. Ο υπογράφων έχει ήδη δοκιμάσει ή πέτυχε και ναι: α 3.0 V6 Superhcarged, Firenze Red με 22 «-jetsers κάτω. Μαΐου ως την πόρτα:

Range Rover Ιστιαία

Όσον αφορά την εσωτερική φορά επέλεξε κάτι άλλο εκτός από μαύρο. Θα είναι μεταδοτική, αλλά είναι πρωτότυπο:

Range Rover Ιστιαία

Όπως πιθανόν να έχετε παρατηρήσει ότι οι τιμές είναι σίγουρα δεν είναι διαγωνισμού. Αυτό συμβαίνει γιατί τώρα μόνο το «300» (V6 diesel) και «380» σε αυτό. Τέσσερις-κύλινδρος ντίζελ και βενζίνης κινητήρες φυσικά προγραμματιστεί. Ο διαμορφωτής Range Rover Ιστιαία μπορείτε να βρείτε εδώ. Φυσικά είμαστε πολύ περίεργοι τι είδους ρύθμιση θα θέσει το δικό σας!

Χάρη στην Tim για τη συμβουλή!