Αγοράστε κόκκινο Citroen BX από Sjonnie Flodder

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Αλλά γείτονα ...

Η δεκαετία του '80 ήταν αναμφισβήτητα οι χρυσές ημέρες της τηλεοπτικής σειράς και ταινίες. Από «Murica ήταν κλασικά όπως Airwolf, The A-Team και το Top Gun κάνουν σωλήνες μας αξίζει τον κόπο. Αλλά στο σπίτι έκαναν ένα σόου έχει γίνει ένα cult classic. Δεν υπάρχει ακόμη χρονιά περνά χωρίς RTL 7 εκπέμπει το έργο του Dick Maas και πάλι.

Φυσικά η τέλεια στιγμή του show ήταν η εποχή που σκονισμένο γείτονα Neuteboom είναι κιτρίνισμα ταινία ενός νεαρού Tatjana Šimić ένα Citroen CX. Έλα, έλα, έλα τώρα! Αυτή η απόσπαση της προσοχής Citroën έμπορος ήρθε να είναι ακριβό. Στιγμές αργότερα, ήταν γιατί το νομοσχέδιο (βίντεο) και είχε να δώσει ένα κόκκινο Citroen BX Sjonnie, ο οποίος είχε πυροβολήσει ένα στιγμιότυπο της μεταβατικής εκδήλωση. Παρόλα αυτά αξίζει τον κόπο, Neuteboom θα έλεγα μάλλον σήμερα.

Tatjana

Τέλος πάντων, το κόκκινο BX Sport 1986 στο ερώτημα είναι προς πώληση στην Hoogeveen. Υπάρχει τώρα 138 0,058 χιλιάδες χιλιόμετρα στο ρολόι, έτσι Sjonnie έχουν μικρή μετακίνηση είχε τα τελευταία χρόνια. Επίσης, δεν περίμενα τίποτα άλλο. Η ζητούμενη τιμή δεν είναι γνωστή, αλλά αμφιβάλλουμε αν μπορείτε να πάρετε μακριά με ένα αντιπρόσωπο Polaroid επ 'αυτοφώρω.

UPDATE: κόκκινο Citroen BX Sport πλειστηριασμό μέσω Catawiki αναμένεται ότι το αυτοκίνητο μπορεί να πωληθεί για 20.000 ευρώ. Cashen!

Manoj Ευχαριστώ για τη συμβουλή!