Προς Πώληση Προς Πώληση: Lamborghini Reventon 18/20

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Ψάχνετε για μια αποκλειστική supercar και καμία επιθυμία να πετάξει γύρω από το oceaaan; Στη συνέχεια, ελέγξτε παραπάνω Reventon, προς πώληση στην πολιτεία του Ηνωμένου Βασιλείου. Για προχειρότητα εκατ αυτός είναι δικός σας. Και αυτό είναι ακριβώς αυτό, το ευαίσθητο σημείο του αυτοκινήτου.

Είναι σαν αυτό: η βάση, η Reventon (παρουσιαστεί στο IAA 2007, και δύο χρόνια αργότερα, το Roadster) στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ περισσότερο από ένα titivated Murcielago LP640, αλλά με 10 επιπλέον ίππους και μια ακόμη πιο εμφάνισή jet-όπως. Βόλτες αναμφισβήτητα μεγάλη, αλλά στην πραγματικότητα το κάνει πραγματικά ποτέ (με μία εξαίρεση), γιατί με 20 αντίγραφα της Reventon είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα investeringsobect αυτοκίνητο ενός οδηγού. Και αυτό είναι ατυχές, διότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο που θέλετε να δείτε αμέσως.

Lambirghini Reventon

Η ελκυστικότητα του αυτοκινήτου για επενδύσεις σε ακίνητα αντανακλάται στην τιμή του. Επειδή είναι τόσο ωραίο σπάνια Lamborghini μπορούσε να αντέξει οικονομικά να κρεμάσει έναν ανόητο τίμημα. Για τα χρήματα από Reventon θα σας κοστίσει αγοράσει δύο Aventadors ο οποίος με επίδοση εύκολα υψηλές επιδόσεις, και έχετε την αλλαγή για ένα διασκεδαστικό MINI για «t θηλυκό.

Lambirghini Reventon

Αρχικά, η Reventon δεν το αυτοκίνητο ενός οδηγού, επειδή όλοι οι συλλέκτες προσπαθούν να κρατήσουν επιμελώς χαμηλή χιλιόμετρα. Με αυτόν τον τρόπο του αρέσει αξία, αλλά αντιμετωπίζετε δεν υπάρχει διασκέδαση σε όλους. Και αυτό είναι το πιο λυπηρό για αυτό το αυτοκίνητο: σχεδιαστεί ως ένα «οδικό πολεμιστή», αλλά πάντα μπαίνει ένα ασθενικό πριγκίπισσα. Το αντίγραφο για την πώληση υπογραμμίζεται αυτή την άποψη, με 1.600 χιλιόμετρα (1.000 μίλια) στο ρολόι. Η ζητούμενη τιμή είναι 849.950 λίρες, με την τρέχουσα τιμή λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο. (Via CarsUK)

Gallery: Lamborghini Reventon Ευκαιρία Supervettura Ηνωμένο Βασίλειο Lamborghini_Reventon_te_koop_VK_01.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_02.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_03.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_04.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_05.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_06.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_07.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_08.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_09.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_10.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_11.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_12.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_13.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_14.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_15.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_16.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_17.jpg εικόναLamborghini_Reventon_te_koop_VK_18.jpg εικόνα
Gallery: Lamborghini Reventon Lamborghini_Reventon_1.jpg εικόναLamborghini_Reventon_10.jpg εικόναLamborghini_Reventon_11.jpg εικόναLamborghini_Reventon_12.jpg εικόναLamborghini_Reventon_13.jpg εικόναLamborghini_Reventon_14.jpg εικόναLamborghini_Reventon_15.jpg εικόναLamborghini_Reventon_16.jpg εικόναLamborghini_Reventon_17.jpg εικόναLamborghini_Reventon_18.jpg εικόναLamborghini_Reventon_19.jpg εικόναLamborghini_Reventon_2.jpg εικόναLamborghini_Reventon_20.jpg εικόναLamborghini_Reventon_21.jpg εικόναLamborghini_Reventon_22.jpg εικόναLamborghini_Reventon_23.jpg εικόναLamborghini_Reventon_24.jpg εικόναLamborghini_Reventon_25.jpg εικόναLamborghini_Reventon_26.jpg εικόναLamborghini_Reventon_27.jpg εικόναLamborghini_Reventon_28.jpg εικόναLamborghini_Reventon_29.jpg εικόναLamborghini_Reventon_3.jpg εικόναLamborghini_Reventon_30.jpg εικόναLamborghini_Reventon_31.jpg εικόναLamborghini_Reventon_32.jpg εικόναLamborghini_Reventon_4.jpg εικόναLamborghini_Reventon_5.jpg εικόναLamborghini_Reventon_6.jpg εικόναLamborghini_Reventon_7.jpg εικόναLamborghini_Reventon_8.jpg εικόναLamborghini_Reventon_9.jpg εικόναLamborghini_Reventon.jpg εικόνα