Προς Πώληση: Opel Manta 400 με υπέροχο εσωτερικό

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Πολλοί Manta πήρε έσπασαν. Μερικά μόλις πήρε σετάρια στο καθρέφτη, άλλοι είχαν ανατεθεί μια πραγματική bodykit. Opel ίδιοι έκαναν καλύτερα με το 400, ένα πολύ παχύ Manta ως μοντέλο αναγνώρισης για ένα ράλι όπλο.

Τέλος της δεκαετίας του '70 Opel έρχεται με το Ascona 400 για τα βύσματα. Το όνομα είναι μια αναφορά στα 400 αυτοκίνητα δρόμου που Opel έχει να οικοδομήσουμε σε γκέι μείνει Ομίλου της Γ Rally Car. Κάτω από το καπάκι που έχει ένα 2.4-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα που έχει 144 HP (αγώνα τα αυτοκίνητα έκανε έως περίπου 230 hp). Σε συνδυασμό με ένα βάρος οχήματος μόλις 1.000 κιλά και πίσω τροχούς ένα ωραίο οδηγούς αυτοκινήτων.

Opel Ascona C θα εισαγάγει το 1981, με κίνηση στους εμπρός τροχούς, και έτσι έπρεπε να αναζητηθεί ένα άλλο αυτοκίνητο να οδηγεί ράλι. Αυτό ήταν το Manta B, το οποίο μοιράζεται πολλά στοιχεία με το Ascona. Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος της τέχνης, θα μπορούσε να μεταφερθεί ένα-προς-ένα, και κατέληξε με το 2.4 vierpitter 144 hp έτσι επίσης κάτω από την κουκούλα στο Manta 400.

Το Manta 400 ήταν μια πιο επιθετική bodykit με Irmscher του Ascona 400, ένα βλέμμα που αντιγράφηκε ευρέως λιγότερο ισχυρά Μαντάς. Λόγω των κανονιστικών αλλαγών Opel δεν πρέπει να οικοδομήσουμε 400 περισσότερα αντίγραφα, αλλά είχε αρκετά στο μισό. Ήταν λίγο περισσότερο, 245 για να είμαστε ακριβείς. Είκοσι τρεις από αυτούς χτίστηκαν το 1981 και οι οποίες προσδιορίζονται από το γκριλ με δύο αυλάκια, όπου όλες οι επόμενες αντίγραφα έχουν τέσσερις υποδοχές. Επίσης, οι χαρακτηριστικές τριγωνικές σωματίδια εξαέρωσης στο καπό λείπει στο εν λόγω υπόδειγμα.

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες, το 400 ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί με ταχεία τους Manta, εκεί δηλαδή βελούδινα με. μόνο 58.700 χιλιόμετρα στο ρολόι και αρκετά επικό θέσεις φαίνεται ακόμα τακτοποιημένο. Ένα από ανοξείδωτο χάλυβα σύστημα εξάτμισης μετά από αυτό το αυτοκίνητο είναι επίσης εντελώς πρωτότυπο και ταιριάζουν οι αριθμοί. Αυτό μεταφράζεται σε μια αρκετά σταθερή ζητούμενη τιμή των 75.000 ευρώ. Πλούσια λάτρεις της Opel μπορούν να εγγραφούν στο Εκτιμώντας Classics στο Norfolk, Ηνωμένο Βασίλειο.

Χάρη σε νορβηγικό τακτικό επισκέπτη μας για την κορυφή!