ΕΕ: ποια μάρκα του αυτοκινήτου είναι αυτό που πωλείται περισσότερο;

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

ΕΕ: ποια μάρκα του αυτοκινήτου είναι αυτό που πωλείται περισσότερο;

Προφανώς, δεν είναι κάθε μάρκας τόσο δημοφιλής σε κάθε χώρα. Καιρός να ρίχνει τα πράγματα σε μια σαφή χάρτη.

Είτε πρόκειται για ένα παιχνίδι του κινδύνου, το Google Maps ή πλοήγησης: Τα εισιτήρια είναι μια χαρά. Αν υπάρχει και μια σύνδεση με τα αυτοκίνητα μπορούν να γίνουν, είμαστε όλοι στο sas μας, ένας λόγος παραπάνω για να μοιραστώ αυτήν την κάρτα μαζί σας. Η εικόνα δείχνει μια χώρα στην οποία το αυτοκίνητο μάρκας που πωλεί τα περισσότερα νέα αυτοκίνητα και όπως μπορείτε να δείτε, κάθε περιοχή έχει το δικό του άριστο.

Έτσι, βασιλεύει Seat στην Ισπανία με πυγμή, γωνιά της Ευρώπης και πάλι Volkswagen συγχωρεί πνεύμα και η Ιταλία έχουν νέα κουάκερ Fiats. Το Ηνωμένο Βασίλειο επιλέγει Ford και αρκετά αστεία οι μάρκες μόνο premium παίξει (σε ​​αυτή την περίπτωση, η Audi και η BMW), οι πόλεις-κράτη του Μονακό / Φυσιογνωμιστών Paradise, το Σαν Μαρίνο και την Ανδόρα.

Το μόνο αποτέλεσμα που δεν είδαμε να έρχεται σε όλα, η δημοτικότητα της Honda στην Εσθονία. Κάποιος που μπορεί να το εξηγήσει; Κάντε κλικ στην εικόνα για BIG.

οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ευρώπη

Παρεμπιπτόντως που συνοδεύει το άλμπουμ σχεδόν ένα χρόνο παλιά, αλλά οι πληροφορίες θα εξακολουθούν να κερδίσει αρκετά πραγματικότητα.

Φωτογραφία μέσω twitter