Τέλος, μια μικρή επιπλέον απόσταση με το i3 της BMW

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Ότι έχασε ακόμα ένα κομμάτι, θεωρώντας ότι θα μπορούσε πραγματικά να πάρει κάπου με αυτό το πράγμα.

Η BMW έχει δημιουργήσει μια νέα έκδοση του i3, το 94 Ah. Και αυτό σημαίνει Ampere ωρών, η οποία με τη σειρά της είναι ενδεικτική της χωρητικότητας της μπαταρίας. Ποιο είναι 94 Ah, το οποίο ήταν 60. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας κατά περίπου 50% έχει αυξηθεί και αυτό μεταφράζεται καλά στην απόσταση που μπορούν να ταξιδεύουν με αυτό. Ήταν 194 χιλιομέτρων, τώρα μπορείτε να πάρετε 300 χιλιόμετρα μακριά. Τουλάχιστον, στη θεωρία. Η BMW είναι αρκετά ειλικρινής για να παραδεχθεί ότι αυτή είναι η απόσταση επιτυγχάνεται στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών, στην πραγματικότητα, να πάρει στα 200 χιλιόμετρα. Αλλά τότε θα έχουν ωραία εμφάνιση παρακάτω κλιματισμού, ενεργοποιήστε το ραδιόφωνο, καθώς και τα φώτα και τους υαλοκαθαριστήρες.

Ποια είναι ωραίο, διότι πριν από την ένεση ήταν αλήθεια και σχεδόν καταδικασμένοι να αγοράσετε την έκδοση με το Range Extender, το REX. Αυτό είναι μια μηχανή μοτοσικλέτας δικύλινδρο που λειτουργεί ως μονάδα, αλλά ότι έδωσε πίσω ένα υψηλότερο συσσωμάτωση. Και δεν θα αν έχετε αγοράσει ένα i3.

Η νέα i3 επόμενο καλοκαίρι διατίθεται από 36.700 ευρώ, λίγο πάνω από 1200 ευρώ, η έκδοση με την παλιά μπαταρία, 60 Ah. Ποια αλλιώς παραμένει απλώς διαθέσιμη. Και αν είστε κουρασμένοι από τους συναδέλφους σας με 94 Ah του λιγότερο συχνά χρειάζεται να φορτώσετε, μπορείτε να αφήσετε απλά να το εγκαταστήσετε τη νέα μπαταρία, είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος. Θέλετε μια σειρά αραίωσης, τότε θα χάσουν ένα ελάχιστο 39.990 ευρώ (το κείμενο με 94 AH κοστίζει 41 190 ευρώ).

Σχετικά με την επιβολή τελών μιλήσει, η BMW έχει ταυτόχρονα με τη νέα έκδοση του i3 ξεκίνησε επίσης ένα νέο σύστημα χρέωσης. Έτσι φόρτιση ακόμα πιο γρήγορα και με το μικρότερο μπαταρίας.

Όλα τα καλά νέα. Εκτός από την εμφάνιση, αφού έχουν λίγα να αλλάξει. Μόνο μερικά νέα χρώματα που είχαν προηγουμένως πάρει μόνο το i8. Για κάποιους αυτό είναι καλή είδηση, αλλά ξέρω επίσης πολλούς ανθρώπους που θα προτιμούσαν να είχαν κάνει κάτι αντί για μπαταρίες. Αλλά αυτό είναι πολύ προσωπική.