Η Quadski είναι ένα αμφίβιο όχημα για € 30.000

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Ένα αυτοκίνητο που μπορεί να πετάξει; Έχουμε, έχουμε κάνει. Αλλά τι γίνεται με ένα σκάφος με τέσσερις uitklapwielen που μεταμορφώνεται σε quad; Γνωρίστε το Quadski!

Τουλάχιστον, να ξέρετε, η αμερικανική εταιρεία Gibbs αμφίβια ήδη συναντηθεί πριν από έξι χρόνια για να καταλήξει σε ένα σχέδιο. Αλλά σύντομα, αυτή η γη και τα παιχνίδια του νερού τελικά στην παραγωγή και ελπίζουν το τέλος του τρέχοντος έτους να παραδώσει τους πρώτους πελάτες Quadski του, για τις τιμές που ξεκινούν από $ 40.000 ή 30 840 ευρώ. Και ας το παραδεχτούμε, ένα αμφίβιο όχημα δεν είναι βέβαιο ότι το ποσό γη-θραύση. Οι περισσότεροι ξεκινήσει με μια μαριονέτα.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το δίδυμο μπανιέρα μπορεί να τροχοφόρα κλείσιμο ή άνοιγμα και οι κινητήριες δυνάμεις προέρχονται από ένα μπλοκ των μοτοσικλετών BMW. Αυτή η 1.3-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα, σε συνδυασμό με το μπλοκ από την K1300S HP παρέχει 175 ίππους και συνδυάζεται με ένα ρομπότ έξι-ταχύτητας. Η Quadski μπορεί να πάρει τόσο στην ξηρά όσο και στην ανοικτή θάλασσα ταχύτητες μέχρι 72 km / h. Σχετικά με το νερό, οι κινητήριες δυνάμεις που παρέχονται από JetDrive σύστημα, παρόμοια με εκείνη ενός κανονικού τζετ.

Παρακολουθήστε ένα βίντεο σχετικά με Quadksi Autojunk και να μας πείτε αυτό είναι μια σημαντική ανακάλυψη στον αμφίβια κόσμο;

Η Quadski είναι ένα αμφίβιο όχημα για € 30.000