F1 Αποτέλεσμα: Grand Prix της Ιαπωνίας το 2017

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Verstappen κράνος

Το τέλος της σεζόν F1 έρχεται σιγά-σιγά σε θέα. Ποιος σήμερα ήταν μεγάλη στην Ιαπωνία και που ο ίδιος χάνεται στη μετάφραση;

Αχ Suzuki Suzuka. Το μάθημα σχεδιάστηκε αρχικά από τον Hans Hugenholtz είναι πραγματικά ένα κύκλωμα του παλιού σχολείου. Εμείς δεν παρέχουν ήθελα να το παραδεχτώ, αλλά αν κυκλώματος Zandvoort είναι μια ωραία δουλειά, Hugenholtz έκανε καλύτερη δουλειά του στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Πολλοί οδηγοί θεωρούν τη διαδρομή του υγρού που διασχίζουν τους εαυτούς τους ως το καλύτερο της χρονιάς.

Στο παρελθόν, Ayrton και Alain αγωνίστηκε για τρία συναπτά έτη πικρή μονομαχίες για τον τίτλο. Το αποκορύφωμα ήρθε το 1990, όταν ο Σένα κέρδισε το πόλο στη McLaren του και Prost στη Ferrari του εκπαιδευμένου τη δεύτερη φορά. Senna αισθάνθηκε ότι είχε καταθέσει στη λάθος πλευρά του στίβου στο δίκτυο από τη FIA. Αυτή η οργάνωση με επικεφαλής τον Γάλλο Jean-Marie Balestre στα μάτια του ούτως ή άλλως βάσει του Prost. Τι συνέβη στη συνέχεια στην πρώτη στροφή θα γνωρίζουν κάθε οπαδός της F1. Αν όχι, μπορείτε να το ελέγξετε για λίγο σκουπίδια αυτοκίνητο.

Μετά την απόκτηση του χθες πρωταθλητής δύο υποψήφιοι φέτος είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο στο δίκτυο. Χάμιλτον στη Mercedes του, ο Φέτελ στη Ferrari του. Στο κόκκινο αυτοκίνητο είναι ο τρόπος που εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά για τον αγώνα, αλλά έκλεισε λίγο πριν θα ξεκινήσει ο κινητήρας. Πίσω από HAM FAT και πιπιλίζουν οι Red Bull του Δανιήλ και Max. Lewis Λοιπόν, ας δούμε πόσο θα θέλατε Senna στη συνέχεια ...

η αρχή
Vettel και Hamilton να έρθει εδώ αμέσως, πράγμα που σημαίνει ότι ο Hamilton βουτήξει πρώτος στην πρώτη στροφή. Πίσω από τους δύο αντιπάλους είναι Max Verstappen περνώντας συμπαίκτη του Ricciardo. Ricciardo κατάφερε να νικήσει τον συμπατριώτη μας επιτέλους και πάλι στις κατατακτήριες χθες, αλλά ο Max επαναφέρει τη σωστή σειρά αμέσως στα πρώτα μέτρα της κούρσας φαίνεται από αυτόν. Η έναρξη είναι άψογη, εκτός από τον Carlos Sainz στο έργο του (προς το παρόν, ποτέ δεν ξέρεις πότε Red Bull) τελευταίο αγώνα Toro Rosso κάνει μια κακή εντύπωση από τη συντριβή από τη διαδρομή.

Ricciardo αισθάνονται επιπλέον πόνο της ήττας ξεκίνησε όταν Ocón πάει το παρελθόν του στους «Esses». Verstappen είναι ακριβώς το σωστό τρόπο: παίρνει Vettel απευθείας στη φουρκέτα και συνεχίζει να Ρ2 πίσω από Χάμιλτον. Χμμ, Max Ρ2 πίσω από Χάμιλτον στα πρώτα στάδια του αγώνα, η οποία είναι γνωστή για την κατά κάποιο τρόπο ...

Όταν γυρίζουμε στις καρέκλες / καναπέδες μας / beanbags προσγειώθηκε γιατί προσπέραση Max, την ασιατική εφιάλτη Ferrari ωριμάσει. Πρώτα πυροβολούν Raikkonen μονομαχία με τον Hulkenberg εκτός πίστας στο κουτάλι και να χάσει πολλές θέσεις. Αυτό θα είναι το κόκκινο ταξιαρχία στον τοίχο λάκκο αν και δεν ήθελα να έχω δει, αλλά δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που ακολουθεί. Αν Vettel η ευθεία opdraait, αυτός ξεπεραστεί άμεσα από Ocón και Ricciardo. Είναι σαφές ότι η γερμανική δεν έχει την εξουσία SF70H του. Το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε για την έναρξη δεν έχει επιλυθεί. Ferrari, ωστόσο, δίνεται επιπλέον χρόνος για να αποφασίσει αν θα φέρει Seb στο εσωτερικό. Μετά Sainz και πάλι την οδήγηση κάτω από το δρόμο και αυτή τη φορά πήγε στο επιβίβασης, επειδή υπάρχει ένα αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα.

SC σημαίνει ότι ο Max μπορεί να συνωθούνται στην ουρά του Χάμιλτον. Θα μπορούσε επίσης να απειλήσουν τη Βρετανός στην επανεκκίνηση; Mwah. VER αποκρίνεται αρκετά καλά gasvoet HAM, αλλά είναι άμεσα σαφές ότι είναι πάρα πολύ πίσω η Mercedes είναι να τοποθετήσετε μια προσφορά. Φέτελ πηγαίνει εν τω μεταξύ όλο και πιο πίσω. Είναι σαφές ότι αυτή είναι μια ευκαιρία για τη γερμανική ιστορία. Είναι σαν τους γείτονές μας, θα πούμε το τελικό Vorentscheidung στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Mid-Race

Kablam! η στροφή Degner II λειτουργεί και πάλι ως μια απότομη δεξιά. Όλοι οι οδηγοί Σαββατοκύριακο έχουν κάποια δυσκολία με την ύπουλη καμπύλη, η οποία συμπιέζει κοινό μετά από μερικές γρήγορες σαρωτικές στροφές. Αυτή τη φορά Ericsson πετά από τη διαδρομή. Ωστόσο, αν δούμε την ενσωματωμένη κάνει πολύ δύσκολη. Η επιτροπή αγώνων αποφασίσει ένα εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας για να στείλετε την εργασία.

Μετά από αυτό το σύντομο διάλειμμα οκτώ αγώνα Ricciardo ώριμα χρόνο για να πιάσει Ocón. Στη συνέχεια πηγαίνει στο τρίτο γύρο μετά από Max Verstappen, αλλά ήδη έχει ανεκτέλεστο υπόλοιπο περίπου έξι δευτερόλεπτα MV33. Ας δούμε ποιος είναι ο ταχύτερος σήμερα από τα δύο.

Danny-Ric

Raikkonen εν τω μεταξύ είναι επίσης ελαφρώς προς τα εμπρός. Ο άνθρωπος που έχει κερδίσει εδώ πριν από 12 χρόνια για να ξεπεράσει Fisichella στον τελευταίο γύρο είναι ωραίο απασχολημένο πλησιάζει μετά την εκδρομή του εκτός πίστας στον πρώτο γύρο. Στην αγκαλιά 16 που οδηγεί γύρω στην έβδομη θέση πίσω από τη Force India του. Αυτός θα πρέπει να έχουν, κατ 'αρχήν, αλλά το ερώτημα είναι αν υπάρχουν περισσότεροι επιβάτες.

Στην περιτύλιξη 22, Verstappen ήρθε μέσα από την εγκοπή για Χάμιλτον. Red Bull μπορεί με τους οδηγούς τους στο P2 και P3, βέβαια, κάποιοι προσπαθούν να εκτελέσετε μια Mercedes παραμονεύουν. HAM φτάνει αμέσως να πορεύεται VER έννοια Ricciardo πλέον το προβάδισμα για Bottas. Στον 24ο γύρο Max θέτει το ταχύτερο γύρο του αγώνα είναι κάτω και ο ίδιος μόλις 1,8 δευτερόλεπτα πίσω από LH44.

Στο γύρο 26 Ricciardo έρχεται στο εσωτερικό, αλλά Bottas τρέχει σταθερά και να πηγαίνει προς τον αγωγό. Hamilton, ωστόσο, είναι ήδη στην ουρά της δεύτερης του, με Verstappen ακριβώς πίσω του. Τώρα έρχεται η μεγάλη στρατηγική-τρικ της Mercedes από το καπέλο. Valtteri κάνει τον τρόπο για Lewis, αλλά προφανώς όχι για Max. Ο Ολλανδός είναι δύο γύρους αποσπάσουν πίσω από τον Finn και, ως εκ τούτου βλέπει ο Βρετανός εξαφανίζονται.

Προφανώς παρακολουθούμε στο μπροστινό μέρος του γηπέδου για να δείτε αν Verstappen εξακολουθούν να μην σύγκριση με Χάμιλτον, αλλά φοβόμαστε ότι Lil «Lewis μπορούν πλέον να ελέγχουν τον αγώνα. Η συνεχής τάση στον αγώνα έγκειται στη μάχη για τα σημεία θέσεις laastste. Είναι διεισδύει μέσα στην ουρά του top-10. Οι οδηγοί της F1 Haas, Williams, Renault και Toro Rosso Gasly όλοι θέλουμε ένα σημείο συγκέντρωσης.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα των δύο ονόματα στη λίστα να υπογραμμισθεί. το ίδιο Pierre Gasly verremt και, στη συνέχεια, ο πυρήνας θα πρέπει να αναζητήσει ένα κατεστραμμένο ελαστικό. Στη συνέχεια θα δούμε μια παράξενη σκηνή, όταν το DRS πτέρυγα Hulkenberg παραμένει σε ανοικτή κατάσταση. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι οι Γερμανοί μπορούν έτσι να πετάξει πάνω από την πίστα, όπως ποτέ πριν, αλλά στην πραγματικότητα ο ίδιος δεν έχει κάθετη δύναμη και φυσικά έχει να πετάξει από πάνω ευκαιρία της εργασίας. Όταν Nico έρχεται προσπαθεί έναν μηχανικό αστείος τρόπο το φτερό ακόμα εμβολισμό θέση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

φινίρισμα

Oefff, σχεδόν ένα μεγάλο κραχ στα τελικά στάδια του αγώνα. Λανς βόλτα διακόπτεται από την πίστα στο Esses και όταν έρχεται και πάλι στο προσκήνιο γλιστράει σχεδόν σε επαφή με τη Red Bull. Νομίζω ότι ήταν Ricciardo, αλλά για να αποφευχθεί μια Olavje «το αφήνω εδώ στη μέση. Κάντε μια βόλτα βάλει το αυτοκίνητό του έξω από το δρόμο και προς τα κάτω, όπως ελπίζεται ότι θα υπάρξει ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας, επιτρέποντας Max δευτερόλεπτα κλαπεί Valtteri τον έχει για να κάνει καλό για Lil «Lewis. Αλλά, δυστυχώς, η επιτροπή αγώνων αποφάσισε να εισάγετε ένα εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας. Αυτός ο αγώνας φαίνεται να αποφασιστεί.

Ή ... όχι!;! Μετά την εξαφάνιση του VSC Max ξαφνικά κινηθεί πολύ πιο γρήγορα από ό, τι Χάμιλτον. Με δύο γύρους για να πάει, είναι στην ουρά της ΕΑ, με μερικές παράξενες στη μύτη και των δύο. Δυστυχώς Alonso λαμβάνει χώρα η McLaren χρειάζεται λίγο χρόνο μεταξύ της Merc Χάμιλτον και Red Bull Verstappen. Μάσα στη συνέχεια να κάνουν το ίδιο και πάλι αραιά πάνω. Τζακ με τους βετεράνους.

Αυτό ήταν, ο Lewis κερδίζει τον αγώνα. Verstappen είναι η δεύτερη σε Ricciardo, Bottas, Ράικονεν, δύο λαγοί του δύο Force India και Massa. Jolyon Palmer δεν φλόγες ξανά και τελειώνει κατά πάσα πιθανότητα τελευταίο αγώνα F1 του σε ένα άχρωμο δωδέκατη θέση.

UPDATE 1Μετά τον αγώνα ο Hamilton πίεσε Max στο τσιμέντο.
HAM-τσιμέντο

UPDATE 2: Max έριξε νερό στον Daniel κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
Fun-in-the-persco

UPDATE 3: Max μίλησε στο μικρόφωνο μετά την κίτρινη φυλή.
Max-μικρόφωνο

UPDATE 4
Alonso είχε τιμωρηθεί μετά τον αγώνα για αγνοώντας γαλάζιες σημαίες.


Τα πλήρη αποτελέσματα

1. Χάμιλτον
2. Verstappen
3. Ricciardo
4. Bottas
5. Ράικονεν
6. Ocón
7. Perez
8. Magnussen
9. Grosjean
10. Μάσα
11. Αλόνσο
12. Palmer
13. Gasly
14. Vandoorne
15. Wehrlein

DNF
βόλτα
Hulkenberg
Ericsson
Vettel
Sainz