En dyr bolig du naturligvis innvie med Lamborghinis

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Funny crossover thingy i USA denne uken: Lamborghini og en eksklusiv megler gått sammen for en slags innflyttingsfest i et dyrt design huset. Det beste av to verdener?

For meg selv. Vi elsker vakker arkitektur og vakre biler, en kombo som ofte oppstår i våre 'garasje elementer. Hva er dyrt er ikke nødvendigvis bra, men ofte.

På dette partiet av hedonists var alle ingredienser som setter pris på en gourmand i videste forstand stede en Hollywood-hus nær Sunset Strip, designet av Hagy Belzberg, fin visgerechtjes, servert av en stjerne kokk, og for å skylle bort alle naturlige gode viner og whisky. Hvem har latt det brede brede hengende.

Gjøre her også noen fapvoer i form av Lamborghinis (inkludert Aventador Roadster) og vakre kvinner (cocktail) kjoler med (les: bærebjelken i plastisk kirurgi bransjen trives med), og bildet er ganske komplett.

Damene hadde vett

Nå bare en uformell atmosfære, fordi denne typen nettverk hendelser må være navnet på den stive protokollen, og spesielt for å se og bli sett å være å snu litt som igjen er uheldig. Det ville være fint hvis det var et snev av 'ghetto grilling på kunne bli behandlet.

Bildene taler for seg selv. Eksklusiv oppstyr der, hva Lamborghini understreket av gjestene som å beskrive VVIP tallet. Avgjør om du vil ha dem til å bli imponert.