Rasmi: Citroen C3 Aircross

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Pengganti kepada Citroen C3 Picasso.

Terdapat sudah C3 Aircross (aka C3 untuk perhutanan), tetapi yang datang hanya di Brazil. Kemudian kita lihat sebelum ini tahun ini, C-Aircross Konsep dan kini terdapat satu generasi baru, yang kita juga boleh 'menikmati'. Lebih, ini akan menggantikan C3 C3 Aircross Picasso.

C3 Aircross adalah padat, SUV, seperti banyak, dan diletakkan di bawah C4 Cactus terkenal. Yang C4 Cactus adalah hit, jadi Lemon masih percikan dengan butiran plastik / getah. Berbanding dengan Cactus adalah sisi C3 Aircross kekal 'bersih', tetapi ada banyak tepi plastik hadir untuk membangunkan alahan. Bar di belakang saya mencari atau dibuat menyeronokkan lagi, ini mungkin menjadi lebih menyenangkan di jalan raya .. Uh, hutan bandar! Warna bingkai, topi hab, rak bumbung dan cermin sudah tentu semua diperibadikan. Secara keseluruhan terdapat 90 kombinasi warna yang ada yang memenuhi personaliti dan citarasa pelanggan.

Seperti yang kita tahu, Opel diperoleh oleh PSA. oleh itu ini C3 Aircross juga dilengkapi dengan lencana Opel, yang dipanggil Opel Crossland-X. Adakah saya perlu memilih, saya akan pergi untuk Citroën ini!

Julat enjin termasuk 130 hp 1.2 Tech tulen. slip adalah Tech Pure 82 hp (tiga silinder). Diesel boleh memandu dengan 100 atau 120 hp 1.6 BlueHDi (transmisi manual). harga Belanda dan ketersediaan (November) akan diumumkan tidak lama lagi.

UPDATE: kami telah bergerak gambar!