Apakah seperti dummy ujian crash?

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

ujian kemalangan adalah satu bahagian penting dalam pembangunan kereta, tetapi secara peribadi saya rasa prinsip di mana maksimum 5 bintang boleh dicapai agak ketinggalan zaman. Banyak model kini mendapat lima bintang, sementara anda tidak boleh memberitahu saya bahawa semua skor maksimum adalah sama selamat. Hasilnya akan menjadi yang terbaik untuk saya menjadi sedikit lebih nuanced.

Jenama mungkin dapat memilih lebih fokus kemudian membezakan lebih baik pada aspek keselamatan dan pengguna. Tambahan pula, ujian sentiasa dilakukan pada kelajuan 64 km / h, semasa ia adalah menarik untuk mengetahui apa yang tinggal pada kelajuan yang lebih tinggi anda.

Ujian kemalangan dilaksanakan bagi tahun dengan Crash Test Dummies. Ini "anak patung" menjadi lebih canggih untuk mendapatkan gambaran lebih benar daripada apa yang berlaku kepada badan sekiranya berlaku perlanggaran.

Sebuah pengeluar kereta seperti GM contoh menggunakan 200 jenis patung ujian kemalangan. Ini datang dalam pelbagai bentuk dan saiz dan termasuk sensor 70 hingga 80 padang untuk merakam kesan kemalangan. Sensor mengukur setiap saat 10,000, keadaan dummy. Aliran data diproses oleh sistem komputer yang kuat ke dalam maklumat yang berguna.

Murah adalah seperti botspop tidak, kerana harga bagi satu unit boleh sehingga $ 500,000, ditukar 380,000 euro, jadi emas. Padahal mereka tidak akan ditolak begitu cepat oleh kakitangan kembali, kerana pasaran dummy itu tidak akan menjual dengan pantas dengan harga yang baik. Kemudian anda boleh mengambil lebih banyak kerusi untuk bos, kerana itu adalah perdagangan lebih baik. (Via: egmcartech)