Dalaman ingat ini memberi kesan kepada Peugeot 108, C1, Aygo [dikemaskini]

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

trio Mini dilanda masalah penggantungan

Semua kereta yang dikeluarkan sebelum ini yang dipanggil mini-ketiga-tiga mereka (Peugeot 108, Citroen C1, Toyota Aygo) masih sebelum ekstradisi mereka ke garaj. Oleh kerana masalah dengan senjata penggantungan depan mereka dapat ada cara diekstradisi. pengeluaran dihentikan.

Kereta berkenaan memenuhi wishbone sebelum mungkin tidak memenuhi spesifikasi, yang boleh memberi kesan negatif ke atas pengendalian kereta. Semua kenderaan telah dihasilkan dan diperuntukkan kepada pelbagai negara menjual / peniaga / pengedar perlu diganti wishbones mereka sebelum dihantar kepada pelanggan.

Yang ingat, yang menurut dokumen Peugeot dalaman yang ada pada kami, datang pada masa yang sangat janggal; betul sebelum pelancaran pelanggan model kelantangan (akhir bulan ini) bermula. Pengeluaran kereta di kilang di Kolin, Republik Czech, telah ditutup sehingga diberitahu kelak, di mana ianya akan membawa kepada kelewatan.

Kami ingin mengatakan, jadi jangan berkeras terlalu banyak pada ujian memandu pada majlis pelancaran, tetapi sudah tentu masalah itu ada ditangkap. Peniaga perlu menggunakan keadaan yang ketat diterima kenderaan demonstrasi sahaja bagi pemacu ujian apabila penggantian berlaku. Sebagai tambahan kepada senjata pengangkut adalah pada masa yang sama pelarasan tempat duduk dan kelembapan di belakang meningkatkan sebagai isu-isu penting, tetapi tidak ada dibincangkan dengan lebih lanjut dalam kesusasteraan.

Kami dipanggil tiga pengimport untuk hantar komen pada mana-mana angin yang keluar untuk pelanggan. Citroën adalah untuk membuat pertanyaan, dan Toyota masih akan hubungi kami. Peugeot tidak dapat dihubungi untuk mendapatkan komen.

UPDATE 20-06, 8:30, Balas Toyota: AYGO akan tiba pada peniaga pada awal Julai.
- Pengeluaran di kilang itu tidak dihentikan.
- Permulaan penghantaran tidak ditangguhkan.
- Semua Toyota AYGO akan disemak dan diselaraskan jika perlu dengan komponen yang betul sebelum penghantaran akan berlaku kepada pelanggan kami.

UPDATE 20-06, 8:40, tindak balas Citroën: pengeluaran 1st C1 yang sememangnya terlibat dalam beberapa model devians. Kereta-kereta yang dilengkapi dengan alat-alat ganti, dan hanya kemudian disampaikan kepada pelanggan. Ia menjelaskan bahawa kereta yang pelanggan menerima tiptop teratur. Citroen juga menafikan bahawa pengeluaran berhenti di Republik Czech, ia berjalan "pada wap penuh," kata Citroën Belanda. Penyampaian kepada pelanggan tidak ditangguhkan.

UPDATE 23-06, 11:20, Peugeot reaksi: pengeluaran pertama Peugeot 108 beberapa anomali memang dijumpai di dalam akhir bulan Mei dan kini telah dibetulkan ini. pengeluaran tidak dihentikan dan juga berjalan kini pada kekuatan sepenuhnya. Membekalkan pelanggan mengesan.