garaj Turki meletakkan perkauman cemerlang di sudut

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

garaj Turki meletakkan perkauman cemerlang di sudut

Sediakan untuk senyuman.

Yang kereta ditawarkan dalam talian mesti sukar. Peniaga melakukan tawaran kepalang rendah, hoodlums bahawa dalam "ujian memandu" tiba-tiba dengan larian baik di luar dan perkauman yang, walaupun IQ tenang dipersoalkan menghantar e-mel dengan soalan menghina: segala sesuatu mungkin.

Peniaga V-Max Almelo mendapat Facebook (sederhana untuk golongan elit intelektual di negara ini) sama ada BMW 335 Coupe (ujian memandu klasik) yang mempunyai mereka untuk dijual adalah "pembuat kereta Ex". Apakah V-Max, Erkan Akbaş, dirinya berasal dari Turki, tetapi dia menjawab dengan satu-satunya cara dengan menjelaskan dalam bahasa bergaya bagaimana jalan bercabang di batang. Lihat di bawah:

Syabas!

Akbaş Dalam temu bual dengan AD bahawa dia ialah faedah selama sepuluh tahun bekerja untuk membuat perniagaan yang indah dan jujur. Dengan dia itu telah "seorang perempuan tua" dan tidak ada slogan-slogan lain, untuk berapa boleh dipercayai anda akan mencari jika anda termasuk BMW seperti langkah ini? mailert itu kini memang telah memohon maaf. Akbaş menjelaskan bahawa dia telah melantik pemilik sebelumnya adalah gay kerana ia merupakan isu yang panas, bagi mereka yang tertanya-tanya.

Terima kasih untuk semua tips!