SR8LM radikal menangkap rekod Nurburgring: 06:48

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Mereka perlu Gumpert tidak menikmati panjang rekod mereka di Nurburgring, kerana semalam pemain Belanda Michael Vergers dalam Radical SR8LM meletakkan rekod pada 06:48. Tetapi menurut beberapa orang perlu meletakkan kaveat perlu ada pada rekod ini.

Sejak tahun 2005, SR8 Radical dengan catatan masa 06:55 semua yang paling cepat pada 'Ring, tetapi menurut beberapa orang kereta yang tidak akan diklasifikasikan sebagai' jalan undang-undang '. Bagaimana perbahasan ini adalah tepat inelkaar Saya tidak tahu, tetapi saya tahu bahawa Radical SR8LM rekod lepas telah meletakkan hanya mempunyai lesen yang sah dan juga memandu dari England ke Jerman untuk meletakkan rekod. Maka ia pasti mesti kereta pengeluaran normal?

Dan untuk memastikan Radical tidak menipu, terdapat sekali wartawan dari Jerman Sukan kereta dan UK majalah EVO hadir untuk memeriksa masa. Supaya akan duduk misai.

The SR8LM Radical dilengkapi dengan V8 2.8 liter yang memberikan 460 kuasa kuda. Walaupun Radical boleh digunakan di atas jalan awam anda mereka biasanya mencari di jalan sepanjang hari trek atau perlumbaan. Kini hanya menunggu untuk video muncul rekod ini! (Via: radicalextremesportscars.com)

"Kereta itu adalah besar, saya boleh menolak keras dan ia berasa jelas lebih cepat daripada SR8 sebelumnya pada tahun 2005," Said Vergers. "Ia hebat Bahawa kami menewaskan rekod; mudah-mudahan saya akan mendapat peluang untuk kembali dengan Radical pada masa hadapan. "

Radikal pengasas bersama Mick Hyde berkata: "Saya gembira jelas, rekod itu mempunyai kaki usaha pasukan sebenar diketuai oleh Phil Abbott dan Rob Wheldon. Dunlop telah mulai jenuh kita dengan cemerlang, keras memakai tayar trackday, sesungguhnya kami hanya menggunakan satu set untuk kedua-dua memandu ke 'Ring, dan menetapkan rekod.

"Kami telah DIBUKTIKAN SR8LM Bahawa bukan sahaja kereta trackday terbaik di dunia, tetapi ia berguna cukup praktikal untuk memandu ke dan dari litar. Ia adalah kereta sport pengeluaran tulen, dengan kelayakan prestasi tulen, seperti yang kita telah ditunjukkan hari ini. "