Dan jenama kereta yang paling dipercayai Dacia adalah …!

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Opstekertje jenama Romanian dengan akar Perancis yang minggu lepas kami telah lembut menangis apabila Lodgy diunjurkan pada retina kami.

Tetapi MPV tidak sekarang. Ia sememangnya merupakan kajian utama oleh pengguna. Dan majoriti 30,000 responden di Belgium, Perancis, Itali, Sepanyol dan Portugal menunjukkan bahawa wanita yg menarik kilo dalam kereta bentuk Dacia adalah yang paling dipercayai. Renault teknologi terbukti untuk menghentikan rupa dan tawaran veur kerja halus sedikit baru. Dari segi kepuasan pelanggan.

Daripada kajian sebelum pengguna ini Dacia sudah datang jurulatih sebagai kedua terbaik, tetapi kini mereka boleh menolak untuk tempat pertama dan hendaklah mereka Honda (2) dan Kia (ke-3) di belakang. Toyota dan Subaru berada di tempat keempat dan kelima, menjadikannya senarai lalai orang Asia tetapi tidak jarang dimusnahkan sekali lagi sepenuhnya. Ia juga adalah detik yang mendedahkan dilakukan apa jenama yang paling popular di kalangan responden: Jeep dan pintar.

Semua dalam semua berita baik untuk Dacia, kerana baru-baru dia menjaringkan semua dengan baik menetapkan Monitor kekuatan Nilai. Dan hanya baru-baru ini memasuki empat kesejuta Dacia Tire. 4,000,000 pemandu Dacia tidak boleh salah?

Ia juga menunjukkan bahawa 19% daripada responden kadang-kadang tidak bernasib baik dalam tempoh keseluruhan bahawa mereka terpaksa menggunakan kereta. Dan 33% adalah kecacatan alam elektronik. Apabila ditanya "apa kereta yang anda cadangkan sambutan kawan-kawan anda 'Honda, Subaru dan Dacia telah yang paling kerap diberikan. Mm, adakah ia hanya kita, atau menguji ketiadaan utama pemerintah Jerman di sini?

Terima kasih kepada semua bagi tips!