Lamborghini Aventador limosin. keluar

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Rakan-rakan anda meluangkan sedikit masa Aventador adalah agak sukar, kerana hanya ada ruang untuk satu penumpang (atau anda perlu stack). Nasib baik ini dilanjutkan Lamborghini Aventador boleh menyelesaikan masalah itu.

Pada masa ini kereta ini hanyalah khayalan Kereta sewa limosin Untuk Stars, tetapi mereka kata mereka ada memang "serius" merancang untuk membina kereta ini sebenarnya. Ada maka mesti menjadi yang pertama mendapati penaja:

Walaupun reka bentuk yang menakjubkan ini kekal semata-mata konsep pada masa ini, ia dengan mudah boleh menjadi kenyataan menjadi sebenar, kereta ketara dengan sokongan dan pelaburan penaja sanggup dan bersemangat. manfaat sangat bermanfaat untuk menaja Lambo termasuk 12 bulan iklan percuma, serta penamaan semula kereta untuk Memasukkan nama syarikat! Dengan sokongan daripada seseorang yang mahu melihat kenderaan yang menakjubkan ini diambil kira papan lukisan dan ke jalan raya, kita tidak lama lagi akan menjadi bootable untuk melihat regangan Lambo menjadi kenyataan!

kami memberi mereka banyak peluang? Ia akan menjadi sukar. Terutama sejak Aventador menggunakan monocoque serat karbon. Apa-apa komponen struktur penting dalam sebuah kereta untuk memotong masih kelihatan agak sukar untuk kami. Ia bukan bahawa anda hanya sekeping logam untuk mengimpal atau sesuatu di antara.

Jika kereta ini sebenarnya dibina untuk pastikan dia mendapat tempat dalam senarai kereta memanjang pelik.

Menonton video promo pada Autojunk dan gambar-gambar di bawah.