Jaguar XF Sukan Brek harga incl. New diesel peringkat kemasukan

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Walaupun begitu ingin tahu apa 5m untuk Jaguar kereta estet kos anda? Ia hanya memberitahu kami: sekurang-kurangnya 54 690 euro. Ini adalah yang paling murah Sportbrake 2,700 euro lebih mahal daripada empat pintu XF rakan sejawatannya.

Dari Disember, XF Sukan Brek, yang mempunyai hanya beberapa pusingan ujian perlu menunggang untuk pasukan Sky dalam Tour de France, peniaga Belanda. Lengkap dengan tambahan diperah 163 bhp diesel, membuat debut dari Belanda. Luar negara varian ini lemah enjin 2.2 liter telah ditawarkan setengah tahun, dan kini kita berada di selekoh. Pengguna Dutch sebenarnya cinta blok mencubit.

The 2.2D sedia ada mendapat menaik taraf 190-200 hp, dan dinamakan semula 2.2D XF S Sukan Brek (dengan 'S' diesel pantas). Dalam kapasiti ini, kereta akan kos € 58 590, -. Kedua-dua vierpitters, lebih-lebih lagi, mempunyai hijau A-label terang.

Benar-benar suka pada diesel 3.0 V6 dengan 245 atau 275 hp. Ini kos masing-masing € 68 390 dan € 72.370, -. Adakah terdapat terlalu petrol, saya mendengar anda bertanya? NEIN. Jaguar hanya pergi rumah penuh di satansap barisan Sportbrake mereka.

Walau bagaimanapun, kami percaya bahawa kita tidak perlu menunggu begitu lama untuk XF Sukan Brek 3.0 V6 Supercharged (dan jika kita benar-benar suka adalah mungkin yang XF Sukan Brek R ..), kerana ini adalah, selepas semua, walaupun dalam XF 'normal'. tetapi kira-kira Jaguar mengekalkan permintaannya, rahang masih ditutup.