Di rumah ini anda akan mendapat koleksi kereta sebanyak $ 30 juta

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Di rumah ini anda akan mendapat koleksi kereta sebanyak $ 30 juta

persoalan besar: bagaimana mahal rumah atau tidak?

jawapan yang lebih besar: rumah akan kos kekalahan $ 250 juta. struktur adalah lebih-lebih lagi di Bel Air, jadi ini adalah peluang untuk menjadi Putera Fresh baru. Untuk topografi seolah-olah Bel Air terletak berhampiran Los Angeles dalam cerah California.

Pertama, rumah itu sendiri. Struktur ini mempunyai kawasan permukaan 3530 m² lebih sebagai contoh 12 bilik tidur, teater rumah dengan 40 kerusi dan lorong boling dengan empat lorong-lorong. Di sana anda mendapatkan koleksi kereta seperti yang dinyatakan dalam mewakili nilai kira-kira US $ 30 juta. pembeli mendapat helikopter yang digunakan dalam Airwolf. Malangnya, bukan sahaja helikopter terbang.

Kembali ke koleksi kereta kerana ini adalah serius sejuk. Kita lihat Mercedes 540K klasik (bernilai berjuta-juta), sebuah Pagani Huayra, yang Ariel Atom, Ferrari 488, yang Spyker C8, Lamborghini Gallardo, beberapa Rolls-Royces, Bentley Continental GTC, yang Veyron dan lebih keras. Fikirkan koleksi keseluruhan motosikal, laut-Doos dan barang lain.

Kemudian beberapa fakta pelik mengenai ini walaupun. pembeli mendapat koleksi gula-gula bernilai 200,000 USD dengan. Di samping itu, kampung ini masih baru, yang juga boleh digunakan untuk perabot di dalamnya. Akhir sekali, pembeli boleh menghubungi bahawa dia tinggal di alergen rumah yang paling mahal di Amerika sementara dia menikmati awan kabut lebih LA dari kolam renang. Bermain, pemain.

Anda duduk di rumah anda dengan melalui Vinex Paradise dan bersedia untuk sesuatu yang baru? Sila lihat pada laman web penjual, video licin anda boleh semak di sini.

kredit image: Bruno Press