Volkswagen Golf penalaan snap disebabkan kekecohan besar

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

snap

Kedai-kedai dan bar dipindahkan, dimeterai stesen kereta bawah tanah, dan dihidupkan Pelupusan Bahan Letupan Ordnance.

Panik semalam dengan jiran timur kita. Di Hanover, Bundesbank Bombenentschärfer tepian tercabut selepas laporan bahawa sebuah kereta yang mencurigakan adalah di tengah-tengah Hanover. Pada masa ini tahun ia dianjurkan pasaran Krismas dan menyegarkan Jerman sendiri cenderung untuk Glühwein.

Semalam, menurut Bild, bagaimanapun, sedikit berbeza. Terima kasih kepada suspek, merah Golf IV mengoyakkan pihak berkuasa dalam barisan terkuat mereka. Orang telah diberi amaran pengeboman dan menetapkan untuk meninggalkan kawasan Teluk. Di Facebook, sebagai contoh, kita membaca laporan Vanessa:

"Kami berada di tempat kerja apabila tiba-tiba polis datang menyerbu dan menjerit 'Semua raus!'. Ia adalah menakutkan. "

Juga jurulatih Hannover 96 Daniel Stendel mempunyai masa yang sukar, dia hanya boleh pergi dengan keretanya dari kawasan yang tertutup. Stesen metro tempatan tercekik dengan pagar besi. Di atas pintu masuk ke stesen itu untuk membaca teks ini:

"Sicherheitshinweis! Sila meninggalkan stesen. Menyimpan kesabaran anda. "

Jadi banyak kerumitan, tetapi apa yang kini begitu mencurigakan di Teluk? Nah, di kawasan pedalaman terdapat beberapa helai pada papan pemuka yang dilampirkan ke peranti elektronik. Skuad tidak membuang masa dan ditoreh tingkap Teluk untuk tiba di teknologi yang tidak diketahui. Ia cepat menjadi jelas bahawa semua tidak adalah bom, tetapi dua tolok.

Apabila pemilik berusia 62 tahun yang mengesyaki apa-apa kereta kembali ke kereta sekarang didera beliau juga sedar. penjelasannya: turbo Golf TDI yang baru-baru ini dibangunkan masalah dan dia mahu menguji apa yang tidak kena dengan perkara itu. Polis yakin bahawa kereta lelaki itu hanya mahu lagu.

Nah, begitu banyak kekecohan untuk apa-apa. Dialu-alukan untuk 2016.

Image mempunyai nilai kredit: Wave IV AB pembaca @earepol melalui Autojunk. Jelas sekali tidak ada tuning snap dalam kes ini.