Misteri A6 kelabu dengan lesen tidak diketahui

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

A6 lencana

Autoblog pembaca @djerome baru-baru ini datang ini misteri tunggal bingkai jeriji pada plat lesen pelik di atasnya.

Ia akan membawa anda hanya berdiri. Pada pandangan pertama ini adalah biasa terkini Audi A6. Tetapi lesen yang masih tidak sesuai pada kereta baru-baru ini? Gabungan dua huruf diikuti oleh dua kod dua digit tergolong kepada satu pihak dan telah digunakan dari tahun 1951 hingga 1965. Apabila Audi 100 adalah untuk walaupun mengandung. Selain itu, kepingan-kepingan ini adalah biru dengan putih bukan kuning dan hitam. Fakta Fun kita bercakap tentang kod satu pihak: ini adalah di Belanda pendaftaran negara yang pertama, yang telah menggantikan sistem pendaftaran wilayah pada tahun 1951. detail yang melucukan adalah bahawa mereka tidak bermula dengan huruf A, tetapi dengan huruf N. sesungguhnya Nabi lesen pertama dikeluarkan kepada penumpang ND 00-01. Ford Taunus 10M mempunyai penghormatan untuk memakai lencana ini. Gabungan yang jatuh di luar RDW adalah AA untuk keluarga kerajaan dan plat nombor bermula dengan K atau L Pertahanan.

Bagaimanapun, gabungan luar biasa begitu, seperti Audi moden dengan rekod ini. oleh itu @djerome tertanya-tanya apa yang berlaku di sini. Seperti hitam G-Class menawarkan terakhir melengkapkan pendaftaran di laman seperti yang tidak mengakibatkan dari RDW.

arrow

Nasib baik masyarakat Autoblog yang tidak menawarkan keputusan, kerana tidak lama selepas menghantar gambar pada Autojunk @coenh datang dengan penyelesaian. Di Belanda, pekerja asing kedutaan, konsulat dan organisasi antarabangsa yang tidak mempunyai status diplomatik, memandu dengan lencana yang terdiri daripada 'N' huruf atau 'CN', dalam kombinasi dengan dua tahap dua digit kod page 1, 2 atau 3. Secara rasmi, gabungan itu tidak bermakna, walaupun ia sering dianggap bahawa gabungan 'N' dan 'CN' mewakili 'Foreigner di Belanda' dan 'tidak Dutchman. anda boleh membuat angka mengapa pemandu tidak perlu membayar BPM. Ia pergi seperti ini:

00-01 - 69-99 bermaksud kenderaan yang dikecualikan cukai tertakluk dipindahkan ke negara-negara lain dalam tempoh masa tertentu
70-00 - 88-99 bermaksud kenderaan bermotor dan treler kakitangan kedutaan dan konsulat
89-00 - 89-99 adalah untuk kenderaan moto dalam kes khas mengikut budi bicara Kementerian Kewangan dan RDW
90-00 - 99-99 bermaksud dikecualikan cukai kenderaan bermotor tidak tertakluk kepada peruntukan lencana dengan siri nombor antara 00-01 dan 69-99

Selepas menggali jauh ke dalam arkib blog auto kita sebagai contoh juga Ferrari F430 ini di yang sangat berpatutan plat kuning set. Yang tidak lama lagi namun beribu-ribu euro lebih murah daripada salinan yang diimport yang @CasperH memandu lepas.