Mercedes 500E tidak lebih daripada setengah juta

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Mercedes 500E

Mileage difahami, harga adalah lebih mesra.

A Mercedes W124 adalah sebuah kereta insanely baik, yang boleh dikenali. Tidak apa-apa adalah untuk tahun darling banyak seorang pemandu teksi dan disebut-sebut dengan mudah banyak satu juta kilometer. Ini biasanya diesel tidak dapat binasa, sebaik-baiknya walaupun tanpa turbo. Bahawa walaupun petrol yang paling kuat pahlawan-pahlawan jalan benar berubah memang menakjubkan.

Mercedes W124

Mengambil Mercedes 500E. Dibangunkan dengan kerjasama Porsche dan mempunyai 5.0 V8 dengan 326 kuasa kuda. Pada terpantas Mercedes E-Class yang baru anda boleh mendapatkan peniaga, AMG masih penala. kereta itu Porsche diskrukan bersama-sama dan mempunyai depan direka semula untuk menampung V8 besar. kelihatan amat bertamadun, hanya bumper sedikit berbeza dan harga gerbang roda agak lebih luas bahawa kita berhadapan dengan kadar algojo tulen.

Mercedes 500E

Yang ini kelihatan dalam gambar-gambar yang kemas. Pedalaman mempunyai sangat sedikit haus, kerusi hanya pemandu kelihatan "sedikit digunakan". Ini lebih mengagumkan bahawa kereta ini sejak tahun 1992 telah lebih daripada setengah juta kilometer di belakang mereka, mata bertentangan dengan 503 765 kilometer. detail yang baik adalah bahawa kereta yang berasal di Belanda, sebahagian besar daripada berdiri 500E dan E500 pada plat import.

Mercedes 500E

Menurut penjual mendapati kereta dalam keadaan yang terbaik dan sejarah penyelenggaraan yang lengkap disediakan. Semuanya asal untuk kereta ini dan supaya kita suka melihat mereka. harga yang meminta daripada 14.950 euro akan kelihatan agak munasabah, walaupun perbatuan besar. anda berani?