Apa yang kita sudah tahu tentang Mercedes CLS baru

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Antara lain, bahawa "dia mungkin tidak pun 'CLS' dipanggil ...

Jika kebencian empat pintu anda coupe, maka ia mungkin bekerja urus-urus untuk membakar awal Mercedes CLS ritual. Sesungguhnya, Mercedes adalah orang pertama yang datang dengan coupe empat pintu. Atau sebaliknya, jenama dari Stuttgart adalah yang pertama yang memberikan nama kepada sedan sporty berdasarkan W211 E Class. Sebelum ini, terdapat sememangnya sudah sedan cut ketat dengan garis bumbung yang tinggi, ada mempunyai seluar ungu berlaku bagi apa-apa kereta untuk menamakan semula coupe. Satu jenama seperti Mercedes memahami bahawa.

Mercedes kini mempunyai generasi kedua CLS dijual, tetapi model yang sampai ke penghujungnya. Malah, ia masih berdasarkan W212 E Class, yang untuk beberapa lama kini sudah mempunyai pengganti dalam bentuk yang W213 (ujian memandu). Oleh itu, adalah masa untuk CLS baru. Tetapi yang membawa kita ke titik pertama mungkin akan berubah, dengan nama.

CLS adalah CLE?
Mercedes telah tidak lama dahulu membuat perubahan dalam tatanama modelnya. Kira-kira bercakap, ia bermakna bahawa huruf terakhir dalam nama model dalam 'kelas' dan menandakan kedua-dua huruf pertama (jika ada) kepada jenis kereta. Jadi, sebagai contoh, anda mempunyai A-Class. Mahu lebih sukar, lebih tinggi dan suffiger lebih SUV-suka, ia adalah GLA. Mahu beberapa lebih sporty, ia menjadi CLA a. Perkara yang sama adalah benar bagi kelas C, E kelas undsoweiter. Sejak CLS kepada kelas E adalah berdasarkan, bukan pada Kelas S, ia adalah selaras dengan jangkaan bahawa CLS dinamakan semula dalam Pendidikan Undang.

CLE mungkin tidak mempunyai AMG V8 besar, tetapi hibrid pertama AMG varian
Kita sudah melaporkan mengenai khabar angin ini dahsyat pada Mac tahun ini dan sejak itu kami telah mendengar apa-apa mencadangkan sebaliknya. Malah, pada musim panas ini berita keluar yang CLE adalah Mercedes AMG pertama dengan varian hibrid.

Sebelum ini, kita dijangka bahawa akan dipanggil atas julat CLE50 AMG, tetapi ia mungkin CLE53 AMG. Dengan cara ini AMG menyimpan trend '3' berakhir nama model hidup, walaupun ada satu model mempunyai enjin dengan liter x.3. The CLE53 AMG iaitu diberi dua ditiup 3.0 V6 di bawah hood, digandingkan kepada motor elektrik. ICE akan menyampaikan 429 hp dan 67 hp motor elektrik.

pengangkutan Slim tanpa terlalu banyak perkara-perkara yang sukan
Berdasarkan imej yang kita lihat setakat ini daripada CLE, model mendapat jurulatih dengan bentuk bulat daripada model semasa. Bahagian kekal lebih kurang sama. Kerana semasa E-Class walaupun seperti sedan anggun bulat, kita tertanya-tanya bagaimana dan sejauh mana CLE boleh membezakan dirinya daripada saudara yang lebih normal. Dalam mana-mana kes, ia seolah-olah CLE mendapatkan ekor mendatar sebagai coupe kita Mercedes 'yang digunakan hari ini. Saya mendapati diri saya lebih cantik daripada unit yang duduk di atas sedan E Class, tetapi untuk yang lain saya tidak terpesona oleh spyshots daripada CLE itu. Yang berkata, CLE yang sentiasa akan menjadi seperti sebuah kereta abadi tidak segera 'BAM!' Meyakinkan, tetapi lebih dan lebih mula menghargai masa ke masa.

CLE mendapat sepupu sporty
Okay, jadi CLE adalah satu perkara yang bijak untuk dilakukan dengan baik dalam cahaya hijau dengan dalaman kulit yang kuning air. Tetapi membiarkan pelanggan Mercedes yang berada dalam pasaran untuk AMG pendirian CLS63 dalam sejuk? Nay! Hanya mereka mungkin akan mempunyai sesuatu kaum itu mendorong pada masa depan untuk model niche baru. Ya! Selain CLE itu mungkin walaupun coupe empat pintu di pasaran dengan aspirasi V8 dan sukan. Walau bagaimanapun, secara rasmi mungkin keturunan cawangan AMG GT keluarga. Rasa blepper yang kami lihat pada Geneva awal tahun ini.

Image mempunyai nilai kredit: @rickyt melalui kereta ringan