Seat Leon Cupra mendapat rawatan bangkai oleh JE Design

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Dan punggung otot juga mendengar kuasa kuda tambahan.

Untuk € 6188 € anda boleh menempah di JE Rekabentuk berbadan lebar anda untuk Seat Leon Cupra. badan diilhamkan oleh Leon Cup Racer, nasib baik mereka telah ditinggalkan daripada sneue spoiler belakang. Ini termasuk gerbang dibakar roda, bumper depan tiga keping, skirt sisi dan palsu peresap karbon belakang dengan empat keping ekzos menampung saiz 10.5 8.5 sentimeter. Mungkin anda boleh kw merendahkan kenderaan juga dari gegelung yang akan dihidupkan bahawa kereta itu akan mengambil 45 milimeter lebih dekat dengan asfalt, dan bekerjasama dengan Seat DCC (kawalan casis dinamik).

Untuk benar-benar selesai dari segi rupa, terdapat lampu LED ada yang bersembunyi di dalam pembukaan sejuk roda belakang. Ia juga kabus lampu LED dan mengikut JE Design dilesenkan oleh FIA untuk digunakan dalam F1. Terdapat juga 19-inci roda Y-spoke dipasang dalam kes ini adalah mereka yang hitam dengan kelebihan merah, memberikan tayar Dunlop Sport Maxx GT. Kereta itu adalah akhirnya di balut matte kelabu dengan aksen merah dibalut.

Motor untuk meningkatkan Leon Cupra oleh JE Design 280 hp dan 380 Nm 350 hp dan 440 Nm. A pecut kepada 100 melalui modal selepas ini akan dapat diberikan dalam 5.4 saat, kelajuan tertinggi masih 250 kilometer sejam.