Buatan sendiri “kereta” Lamborghini Countach untuk dijual

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

anda masih tahu lelaki yang membina sebuah Countach replika di ruangan bawah tanah, dan terpaksa memecahkan dinding baginya untuk keluar? kereta yang dicintainya kini dijual.

Ken Imhoff jatuh cinta dengan lembu jantan liar dalam filem Cannonball Run. Masa untuk membina satu diri anda! 17 tahun Ken telah lama terlibat dalam merekabentuk, kimpalan, mengukur, Mengempelas dan lukisan untuk merealisasikan kereta impiannya dari tahun 1980-an. kereta itu mempunyai untuk menjadi sempurna. Ketika akhirnya lakukan, dinding rumah itu dirobohkan dan melihat siang pertama Countach.

Banyak masa dan kasih sayang yang masuk ke dalam projek tersebut. Oleh itu, adalah mustahil bahawa Ken keretanya sekarang untuk dijual, walaupun dia mungkin tidak pernah ditunggang secara sah dengan (nombor casis hilang). Sebabnya:

Yang saya lihat ia mula menunjukkan tanda-tanda kecil kakisan di sana sini, dan ia mula menggigit pada saya bahawa saya tidak menjaga perkara ini dengan cara yang seharusnya. Saya melakukannya merugikan.

Ken benar-benar mahu untuk memberi ruang kepada projek yang akan datang, seorang Hawk Studebaker. Dia telah sampai ke penghujung perjalanan dengan Countach, dan ia adalah masa untuk sesuatu yang lain. Dengan kesedihan kita melihat kembali kepada pembebasan dan pembinaan "Garage Lambo". (Melalui Jalopnik)

Gallery: projek bawah tanah Lamborghini Countach Lamborghini_Countach_bouwfase_01.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_02.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_03.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_04.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_05.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_06.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_07.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_08.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_09.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_10.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_11.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_12.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_13.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_14.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_15.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_16.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_17.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_18.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_19.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_20.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_21.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_22.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_23.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_24.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_25.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_26.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_27.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_28.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_29.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_30.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_31.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_32.jpg imejLamborghini_Countach_bouwfase_33.jpg imej
Gallery: Lamborghini Countach melarikan diri Lamborghini_Countach_ontsnappingsfase_01.jpg imejLamborghini_Countach_ontsnappingsfase_02.jpg imejLamborghini_Countach_ontsnappingsfase_03.jpg imejLamborghini_Countach_ontsnappingsfase_04.jpg imej