“Ricciardo meninggalkan mungkin Red Bull daripada Verstappen”

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Red Bull

Sudah hampir Disember, masa untuk beberapa cookies.

Petikan di atas boleh dikaitkan dengan journo F1 terkenal James Allen. Dalam satu artikel dengan panjang dihormati menganalisis hubungan kuasa antara Max dan Daniel setakat ini tahun ini dan dia membuat spekulasi mengenai masa depan kedua-dua.

Mengenai kontrak kedua-dua Ricciardo dan Verstappen yang telah diperkatakan dan ditulis. Hakikatnya adalah bahawa kita tidak mempunyai wawasan ke dalam perjanjian ini, jadi pada akhir hari ini adalah apa yang anda dengar mengenai 'kontrak sehingga 2019 kakak' dan 'fasal melarikan diri sebagai' umumnya hanya Guesstimation realiti. Tetapi ia kini jelas bahawa kedua-dua Max dan Daniel masih di bawah kontrak dengan Red Bull untuk 2018. Apa yang berlaku selepas musim itu adalah meneka sesiapa.

Menurut James kepada sekurang-kurangnya salah satu daripada dua, bagaimanapun, meninggalkan pasukan. Ini adalah disebabkan oleh hakikat bahawa, pada pandangan beliau, kedua-dua yang cukup baik untuk pergi untuk kejohanan. Oleh itu, mereka perlu berusaha untuk keadaan seperti Hamilton dan Vettel telah berkotak satu sama lain. Kedua-dua adalah jelas tempat tumpuan pasukan masing-masing (maaf, Valtteri).

Jangan tanya di mana ia adalah berdasarkan, tetapi sebagai tajuk post ini menunjukkan James Ricciardo kelihatan agak meninggalkan pasukan daripada Verstappen. Sebagai destinasi, bagaimanapun, dia berjudi daripada Ferrari, tetapi sebaliknya -jawel- Mercedes atau McLaren.

"Jika saya telah meneka destinasi untuk Australia Saya akan bersandar lebih ke arah Mercedes daripada Ferrari, tetapi tidak menolak McLaren jika 2018 membawa kemajuan yang benar-benar penting."

Jika Max kemudian Daniil Kvyat boleh mengatur yang rakan sepasukan di Red Bull mungkin tidak apa-apa senario yang tidak baik.