Subaru Colin McRae WRX STI untuk dijual

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Sentiasa mahu menaiki kereta rali legenda? Ini adalah peluang anda. Dia hanya mendapat sedikit mahal ...

Dia berada di England untuk dijual dan mempunyai £ 159.500 untuk menghasilkan rallysales.com. Dapatkan Subaru WRX STI "dalam keadaan bilik pameran" yang mana bonus yang dipandu oleh wira perhimpunan Colin McRae dan Petter Solberg. Well, McRae baru sahaja memijak ekornya dia di Goodwood pada tahun 2007, tetapi ini adalah salah satu penampilan awam yang terakhir. Petter Solberg Subaru telah selepas ini digunakan untuk pelbagai kaum WRC.

Ini menjadikan ia satu cerita yang sangat baik dalam pub, tetapi ia juga penting bahawa Subaru masih dalam keadaan terbaik. enjin telah benar-benar pulih dan boleh menyampaikan 350 hp. masa ini bagaimanapun terhad kepada 300 hp, untuk memenuhi peraturan-peraturan FIA. Ini memastikan bahawa Subaru teknikal dibenarkan untuk menyertai WRC, kerana jika anda telah merancang.

Semua ini menjadikan ia satu perjanjian yang sangat menarik untuk peminat, dan siapa tahu Colin McRae juga tidak. Badan biru dan rim emas kuning kekal berkait rapat dengan orang yang terbaik. Semak imej dari perlumbaan akhir Colin McRae dalam Subaru SINI.