Sebagai Belanda bertindak balas kepada harga jalan

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Sebagai Belanda bertindak balas kepada harga jalan

Hari ini, langkah-langkah penting telah diletakkan di bawah cukai jalan berubah-ubah berdasarkan perbatuan dan pelepasan. Iaitu, sudah tentu, pada tempat yang sakit daripada VVD-pangkat.

Untuk makluman, terdapat rasmi apa-apa, tetapi ia seolah-olah bahawa kerajaan Belanda mahu menukar kepada harga jalan raya. The VVD (berfikir bersama-sama dengan anda!) Sedang berunding dengan rakan-rakan gabungan potensi dan ia adalah parti ini bertukar dari awal lagi tegas menentang ini bentuk cukai kereta. Sebab? Ia tidak akan bekerja, buli automobilistje, ia tidak adil, dan sebagainya.

Politik, walau bagaimanapun, kompromi dan ia seolah-olah bahawa pihak GroenLinks, D66 dan CDA telah mendapat cara mereka, jika kita percaya kepada akhbar itu. Komitmen iklim titik pecah muktamad dalam rundingan, yang ditetapkan dalam perenggan dan ada harga jalan bersahaja pada. Di samping itu, boleh dijual di Belanda pada tahun 2025 tiada kenderaan dikuasakan oleh bahan api fosil.

Shizzle ganas, jadi kami membuat pusingan media sosial untuk bunyi apa Zoal berita ini longgar di Belanda.

@Thomas_Bol tweet "Beautiful. kepercayaan kepada @vvd sekarang hilang. Jika ia adalah benar. #kilometerheffing #meelopers #vvd #spijtvanstem "

@_Stijlvol_ mengekalkannya pendek: Tahniah #kilometerheffing anda yang mengundi #vvd #stemmen #verkiezingen

@Bontenbal tahu apa yang sedang berlaku dalam The Hague: Sementara itu di pejabat #VVD itu: "Tidak, Charles !!! Pengundi biarkan drop, bukan maharaja !!! #kilometerheffing

@ Gijs19054075 melihat suram: baik #vvd ers autotje buli bermula #pvv #feit #kilometerheffing.

Juga di Facebook yang sukar ditandingi kita bertaburan laporan cerita tol. Oleh itu, kita membaca "konflik baik lagi ... terima kasih sekali lagi pengundi #vvd! Selepas kemenangan pilihan raya hanya satu lagi hantaran #kilometerheffing "tetapi juga" membaca Tapak VVD yang mereka menentang tol. Jadi mengapa peralihan ke arah Green kiri dan D66? Jadi ia adalah satu janji pilihan raya yang bebas daripada VVD. ".

Jelas sekali, VVD tidak membuat kawan-kawan dalam pengundi. Lagi mengenai harga jalan melihat SINI, SINI dan SANA.