Pusingan Mercedes C-Class anda palsu bersih bukan AMG

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Mercedes C63 AMG adalah perkara yang sebenar, tetapi jika apa-apa kurang juga akan memilih C 450 AMG 4MATIC. No sebenar AMG, tetapi masih rap. Kini anda juga boleh memperlahankan Kelas C anda yang C 450 AMG Sport-wannabe. Termasuk striping tebal, jawohl!

Idea model sporty daripada Mercedes-AMG C63 tidak begitu buruk. Lagipun, Audi tidak dengan model S dan mengatasi apa yang tidak boleh mencederakan. Namun Mercedes C 450 4MATIC AMG kekal tidak perasaan bahawa saya di Audi S model, secara kebetulan, datang ke atas kurang. Mungkin kerana model Audi S telah wujud sejak tahun 1990, atau ia akan menjadi pintar (semula) itu dengan menamakan?

Bible-lemak senarai pilihan untuk Mercedes C-Class adalah dari sekarang pada beberapa pilihan tambahan yang anda boleh berpakaian apa-apa C-Class (yang C63 selepas) sebagai C 450 AMG Sport. Bumpers dalam AMG-design kita sudah tahu, tetapi terima kasih kepada skirt sisi lain, grilletje yang berbeza dan apa bumper tab, anda kini boleh walaupun C 180d berpakaian sebagai tidak-cukup-AMG. Untuk menggariskan bahawa ini adalah neppert, anda boleh C untuk 200 euro termasuk striping. Saya fikir kita telah meninggalkan di belakang kita tempoh itu?