‘Row tenang hari ini bersama-sama dengan 170 kilat mudah alih’

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Gas yang lollipop

Anda sentiasa mahu dengan sewenang-wenangnya untuk memandu terlalu pantas di sepanjang kilat mudah alih dengan nombor pendaftaran yang boleh dilihat? Hari ini adalah hari anda.

Menarik pasukan polis, mereka mempunyai dalam beberapa bulan kebelakangan ini banyak kesengsaraan disebabkan: perlahan-lahan tindakan, gangguan Tour Mula pada saat-saat akhir (! Surprise) belum ditinggalkan, dan jika anda suka anda datang hujung minggu membohongi bola sepak, kerana Uncle Agent memutuskan untuk versjteren permulaan liga Eredivisie.

Untuk penunggang keras terkenal yang merasa dianiaya akhir-akhir ini datang selepas pahit manis akhirnya hari ini berkata Presiden Richard Bronswijk dari perbuatan perpaduan nasional dalam Telegraph. Flash Pasukan pergi ke sana, tetapi kelajuan di mana kenderaan yang ditangkap ialah 40 km / h meletakkan lebih tinggi. Jika hari ini saya memandu melewati kawalan visor terbuka, saya mengambil diri saya untuk selamat daripada maaf, tetapi jika anda mahu sedikit lebih Austin Powers dalam darah, pergi kebanyakannya longgar.

Dilaporkan, polis dengan tindakannya Perbendaharaan telah ditipu selama kira-kira 66 juta euro. Dari perspektif ejen itu mungkin sebab yang baik untuk Menteri van der Steur akhirnya menolak sekali dengan euro jatuh.