Bargain hunting: plot 2400 på domener [oppdatert]

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

I regjeringen kan de ennå ikke at dette er noe spesielt.

Ja, det er den tiden igjen. I Domener er en bil som du ikke trenger stor fantasi til å komme opp med hva bedrifter han finansiert. Spør deg selv "hva ville min bilforhandler faktisk kjøre ', og sjansene er at du husker noe som ser ut som de ovennevnte bil. Dette tykk tysk oppdrett er perfekt til profilen til den stereotype boevenbak. Tyske premium-merket: sjekk. Store hjul: sjekk. Tsjoen Ring: sjekk. Deaude to ho er i esken: sannsynligvis.

Ifølge domener, innebærer dette en Mercedes CLS500. Gløgg lesere har imidlertid merket seg at bilen har de nødvendige godbiter fra Brabus (førerprøven). Den hjul, bodykit og Brabus-B på nesen som en gang prydet den stolte Mercedes-stjernen indikerer at Federal tyskerne fra Bottrop å ha vært med CLS.

The '850'-badge tyder tilbake også at endringer ikke bare påvirke utseendet, men også under panseret er det nødvendig gjort. For de 850 modeller Brabus tykke Mercs etter at alt pumpet opp til -jawel- brusende 850 hestekrefter. Det ville ikke bare gjøre CLS en sjeldenhet, men også kostbart. Og gitt at "når han domener også automatisk en potensiell nedfallsfrukt.

Men synes svikt i knivstikking fra hodet ganske klart over gresset. En enkel registrering sjekk via RDW har vist at det er faktisk en CLS500, med 4,7-liters V8 under panseret i stedet for 5,5 liter blepper den CLS63 AMG. Sistnevnte kan typisk tjente som grunnlag for den Brabus 850.

RDW

Vel det ville selvsagt være at den tidligere eierens tidligere CLS fullt klart å gjenoppbygge den tyske tuneren, inkludert en helt ny motor. Og hvis vi tar i betraktning hvor bilen er, ville han bare ha en annen betalte kontant og ikke nødvendigvis overlevert til myndighetene.

INSTANT OPPDATERING: Dessverre for tilbudsjegere er CLS i perioden mellom tikkende av denne meldingen og solgt stedet! Vinnerbudet var 31 889, - Euro (pluss 15% premie.).