Max Verstappen: kita terlalu perlahan

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Dagangan

tajuk alternatif: Lewis Hamilton adalah juara F1 pada tahun 2017!

Anda membacanya di sini orang pertama terbaik! Ia agak melucukan kerana ia adalah benar! Bagaimanapun, kita meninggalkan ini untuk apa yang ia dan mendengar hasil Dagangan kami.

Selepas sesi latihan bebas pertama pagi ini memberikan Max masih agak berpuas hati dengan persembahan pertamanya semasa hujung minggu GP tahun ini. Tetapi kini wira bangsa yang telah mempunyai masa untuk menyelesaikan beberapa perkara, bergerak kenyataan beliau adalah sedikit lebih ke arah rasa takut pada skala di antara harapan dan ketakutan.

"Kami cuba esok untuk mencari keseimbangan yang lebih baik dan kelajuan lebih tinggi di dalam kereta. Kami adalah agak terlalu perlahan dan cuba untuk memperbaiki kami pada masa ini. Saya fikir kita adalah di mana saya harapkan kita, pada masa ini sebagai pasukan ketiga. sekarang kita akan membuat yang terbaik daripadanya. "

Baik, pasukan ketiga demikian. Apa yang kita selepas ujian musim sejuk dan penyata Max dan Daniel telah ditakuti tentang. Tetapi pada masa itu anda masih berharap Red Bull mungkin pasir di mata tersebar. Yang akan dalam teori masih boleh, tetapi apa-apa seolah-olah menunjukkan terdapat pada masa ini lagi. Max memberikan melalui laman web beliau bahawa dia telah ditubuhkan terutamanya berharap untuk permulaan super.

"Mudah-mudahan kita ada Ahad daripada permulaan yang baik, kerana jika kita memandu, mereka tidak boleh menangkap kami."

Apabila Max memandu pertama boleh berlaku tidak lepas lebih, sudah tentu tidak sekarang talian Max juga pernah dimansuhkan secara rasmi. Akhirnya Ver beberapa komen kering di kedai pada slider dalam lengkung 12:

"Saya mempunyai beberapa understeer, pergi trek dan rosak lantai."

Mari kita berharap Newey masih hanya mengambil masa untuk membuat beberapa perkara-perkara tambahan pada musim.