keuntungan pengorbanan Porsche untuk model elektrik

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Porsche Mission E

Porsche, pengeluar kereta yang paling amal di dunia.

Porsche kini adalah lembu tunai kumpulan VAG itu, walaupun kadar yang agak kecil kereta yang dijual, mereka adalah jenama kedua dalam VAG tunai keras. Sama ada untuk 911'jes, Cayenne Panamera atau Macans, mereka pergi seperti goreng pisang panas. Terutama kedua mempunyai nombor jualan yang baik untuk Porsche telah dijual kira-kira 80,000 salinan di seluruh dunia pada 2015, menjadikannya titik-titik dengan model paling laris Porsche. Ia juga duduk dengan baik dengan margin pada Porsche, saya mungkin tidak perlu untuk menjelaskan.

Well, Porsche mengambil begitu baik dan boleh diberikan untuk meluaskan julat. Tanda-tanda terlebih dahulu sebelum kami mendapat dalam bentuk Misi E Concept indah. Ini empat pintu ini diletakkan di bawah Panamera dan datang semata-mata oleh pemacu elektrik. pembangunan tidak setengah hati menangani, terdapat lebih 1,000 pekerjaan baru dan terdapat kira-kira 1 bilion euro akan dilaburkan dalam projek itu. Wang menjangka untuk mendapatkan balik pengilang anda secara langsung, mereka melihatnya sebagai pelaburan jangka panjang.

"Kami kini mempunyai banyak model baru dalam perancangan, dengan tujuan untuk pertumbuhan masa depan," kata Ketua Pegawai Eksekutif Porsche Oliver Blume bertentangan ANE, "tetapi ia mesti jelas bahawa kita, pertumbuhan dalam keuntungan yang kita sedang mengalami tidak dapat diteruskan seperti . "Satu amaran keuntungan tersembunyi demikian, tetapi jika Mission E dengan itu mendorong sebagai baik kerana ia kelihatan, anda tidak akan mendengar saya mengadu.