HOT! Max Verstappen mendapat kereta baru di Barcelona

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

RB13-Sparks

Newey telah mengenal pasti kelemahan RB13 ini. Max masih akan menjadi juara dunia!

Iaitu, jika ia adalah, pasukan masih mengambil bahagian sepenuhnya tahun ini di Red Bull kejuaraan. Dalam dua perlumbaan pertama adalah jarak ke Ferrari dan Mercedes begitu besar yang biasanya anda akan mengatakan bahawa anda boleh melupakan Piala Dunia. Tetapi Helmut Marko mahu tahu apa-apa yang bercakap kepada AutoBild.

Austria iaitu yang mendedahkan bahawa Red Bull hampir baru akan pada permulaan sebagai sebahagian tradisional kejohanan F1 bermula. Bekas baru adalah sebenarnya sudah diperkenalkan untuk perlumbaan di Barcelona yang akan diadakan dalam masa sebulan. Dalam pada itu, masih terdapat dua perlumbaan pada kalendar. Hujung minggu ini rupa bagi pemandu kotak pasir Bahrain dan dua minggu kemudian mereka melakukan beberapa pusingan di sekitar Taman Olimpik di Sochi.

Seperti di Kanada kemudian juga enjin Renault baru digantung di belakang ekor B-spec Red Bull, Marko difikirkan kemenangan pada mereka sendiri yang mungkin. Jika benar itu berlaku, ia masih cukup pada awal tahun untuk berfikir tentang tajuk. Marko mengesahkan sekali lagi bahawa pemandu Red Bull kini adalah kekuatan yang paling besar pasukan dan menjangka saingan empat untuk tajuk:

"Pemandu kami sangat sama rata dipadankan dan kedua-duanya menyampaikan kerja yang baik. Kami mempunyai yang terbaik dan paling seimbang pemandu garis. Kereta itu kita tidak boleh menewaskan Vettel dan Hamilton pada masa ini, tetapi jika semua berjalan lancar kita boleh untuk kuku Bottas dan Raikkonen. Kita perlu mengurangkan kerosakan dalam perlumbaan akan datang. Maka kita dapat dari konflik semasa saingan empat kejuaraan. "

Helmut jelas tidak menghiraukannya seperti Kimi dan Valtteri. Well, ia sudah hujung minggu Grand Prix Kanada?

UPDATE: The RB13 adalah lebih tajam!

Terima kasih Dennis untuk hujung!