Mengapa Mercedes menjaringkan lebih baik daripada BMW

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Mercedes-AMG E43 AMG Sedan

Satu barisan hanya keluar sebagai pautan yang hilang kepada kejayaan, pengilang dari Stuttgart adakannya. Siapa sangka?

Tidak lama dahulu, AMG untuk Semua Grunt Maha Kuasa. Banyak kuasa, lebih tork, kelihatan bersemangat dan tanda harga sengit. Yang telah meletakkan syarikat AMG (Aufrecht dan Melcher dari Grossapach) apa-apa kemudaratan. Dalam E-kelas Coupe / tukar, kelas V dan kelas B Mercedes selepas sana ditunjukkan untuk setiap model, tambah varian bukan ultra.

genius itu kelihatan baris kedua AMG ini. model '43', demikian. Ingat Mercedes C43 AMG, GLC43 (ujian memandu) dan E43. Kita tidak boleh hanya keluar AMG ini 'memanggil, tetapi ia seolah-olah menjadi betul-betul di mana permintaan pelanggan. Amat berwibawa dan sporty sedan dan roda-roda atau SUV dengan pacuan empat roda, tetapi dengan tag harga yang lebih rendah.

Dalam temu bual dengan cahaya autoweek.com Tobias Moers sepintas lalu. "The '43'-model mempunyai DNA AMG lain, seperti GT dan' model 63 ', tetapi kurang sengit dan masa kini." Ia terutamanya supaya anda kini boleh melangkah ke harga yang lebih rendah dalam AMG tulen . Ini memastikan bahawa model AMG adalah jauh lebih popular daripada mereka sudah berada. Dan mari kita jujur: walaupun dengan 43 AMG 'anda lebih awal.

Perubahan besar adalah disebabkan oleh tidak lain daripada Dieter Zetsche. Lelaki (dengan misai di mana Johan Derksen masih akan iri hati) melihat tahun yang lalu bahawa Mercedes terpaksa menjadi bersemangat. Ia juga perlu untuk mempunyai yang lebih muda: untuk bercakap (membaca kurang lama) penonton. Inovasi yang bermula supaya Mercedes telah banyak membantu pada tahun 2011. Mercedes dibangkitkan tahun lepas oleh BMW dengan tebal 2 juta kenderaan yang dijual, 80,000 lebih daripada rakan-rakan dari Munich. Ketua Pegawai Eksekutif BMW Harald Kruger berkata, syarikatnya lebih berminat dalam keuntungan setiap kereta yang dijual. Sentiasa bergaul di kalangan mereka Jerman.

The '43' cerita lama lagi akan lebih berjaya. Mercedes mengembalikan enam silinder dalam model '50'. Atau menggantikan "43" model dalam jangka masa panjang adalah tidak jelas. (Melalui Forbes)