Kerosakan melihat kereta anda?

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Kira-kira setengah tahun selepas perbincangan hangat tentang pendedahan sejarah tuntutan kereta, terdapat inisiatif baru dalam bidang ini. Laman web janji autoverleden.nl pengguna akses kepada surcaj sejarah tuntutan sebanyak € 1.30. Sesiapa yang pernah membeli terpakai tahu ini adalah sangat menarik. Syarikat-syarikat insurans adalah jelas kurang senang, kereta rosak untuk memperbaiki kurang jualan mungkin akan menjadi banyak kurang lumayan ...

Pengasas laman Ben Veenman itu. Dia telah bertindak dalam kereta lalu digunakan dan terdapat kerosakan sering kereta telah. "Saya tidak geli hati," katanya. "Dan saya memberi orang lain bersetuju bahawa mereka perlu berurusan dengan apa-apa kereta."

Menurut Veenman pangkalan data data kenderaan dikaitkan dengan laman web ini. Siapa yang memanggil beberapa 0900 untuk € 1.30 setiap panggilan, dapatkan kod akses. Oleh itu, sejarah tuntutan pelbagai plat lesen boleh diperolehi, kod adalah jangka hayat sepanjang hari.

Automotif talian mengambil ujian asid dan meminta pelbagai lencana, tetapi tiada kereta adalah kerosakan diketahui. "Kini terdapat 4,000 kereta dalam pangkalan data, dan saya masukkan setiap hari dalam 200," katanya. Jumlah tuntutan di negara kita seolah-olah penurunan dalam lautan. "Jumlah kerosakan berdaftar di Belanda adalah 300,000 setiap tahun," kata seorang jurucakap Bovag. Satu pengiraan cepat menunjukkan bahawa terdapat hampir 6,000 tuntutan berdaftar seminggu. 200 tuntutan dimasukkan pada Autoverleden.nl dengan itu seolah-olah tidak jatuh ke dalamnya. "Laman web ini masih dalam pembinaan," kata Veenman. "Sila hubungi saya semula dalam beberapa bulan."

Disenaraikan!