Secara rasmi! Rolls-Royce Phantom baru

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Gembira kita mempunyai maklumat yang paling penting ditapis untuk anda, kerana kenyataan akhbar itu perjamuan. Tetapi tidak benar-benar.

17 muka surat prosa provokatif. Rolls-Royce dimenangi sekali lagi menyelerakan, tetapi mereka memaafkan mereka. Kali ini, selepas semua, bukan speciaaltje dengan sengkang di sana sini houtinlegje. Ia Phantom baru!

Walaupun kita mempunyai banyak maklumat untuk anda, kami akan mula meletakkan isu-isu utama secara ringkas di antara mereka:

  • New kerangka ruang aluminium lebih ringan dan 30% lebih keras daripada Phantom sebelumnya. Kini akan dilaksanakan di seluruh sepanjang julat.
  • The V12 atmosfera digantikan dengan V12 6.75 dengan dua turbochargers.
  • Dalam 10% lebih tenang daripada sebelumnya.
  • Dua paparan 12.3-inci pada papan pemuka memberikan semua maklumat yang anda perlukan pemandu anda.

Jadi, itu ialah. The Phantom baru sudah generasi kelapan daripada lelaki di Goodwood adalah Rolls paling kuat yang pernah. Peranti ini pada kerangka ruang aluminium baru yang bukan sahaja lebih ringan, tetapi juga ketara lebih tegar (kira-kira 30%) berbanding dengan sebelumnya. Seperti yang dinyatakan, bingkai ruangan yang digunakan pada masa akan datang untuk Rollses lain, termasuk SUV.

Untuk keselesaan optimum di atas kapal komputer mengira beribu-ribu kali sesaat yang peredam penyesuaian harus berkelakuan yang diperkuat dengan kamera yang mengimbas jalan untuk penyelewengan yang mungkin berlaku. Kerana anda mahu untuk berbual bergerak secara senyap-senyap dengan ibu Woman Phantom VIII ini dilengkapi dengan lebih daripada 130 kg kalis bunyi.

dalaman

Walaupun tayar dilengkapi dengan lapisan buih khas yang menyediakan pengurangan dalam bunyi tayar dengan 9DB! Semua dalam semua, pendatang baru kira-kira 10% lebih tenang daripada sebelumnya. Apabila jurutera diukur walaupun terpaksa pastikan bahawa peralatan mereka telah ditentukur dengan betul.

Oleh kerana enjin. Seperti yang dinyatakan menerima 6.75 liter turbochargers V12 twin. kuasa, dan kemudian meningkat kepada yang sihat 570 kuasa kuda dengan tork 900 Nm @ 1700 rpm. Digabungkan dengan ZF 8-kelajuan automatik (dan Transmission Satelit Aided) supaya anda sentiasa mempunyai terlalu banyak kuasa.

Sejak Phantom sebelumnya telah kira-kira 14 tahun dalam pengeluaran, Rolls Infotainment boleh menggunakan pengubahsuaian besar. Menurut British yang benar-benar berlaku dan juga keselamatan yang diterima sepakan yang kuat di punggung itu.

Harga dan prestasi angka tidak diketahui lagi. Tetapi keluar dari setengah juta euro botak, yang bahagian atas sekitar 250 km / h dan masa 0-100 adalah sama sekali tidak masuk akal untuk sebuah kereta kelas berat badan ini.

.