YES! Chris Evans berhenti apabila Top Gear penyampai

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Chris Evans

Akhir sekali, BBC telah bangun dari tidur.

Selepas penilaian penonton dramatik tuntutan telah disediakan malam tadi. Chris Evans adalah EXIT. Memanggilnya #CEXIT apa yang anda mahu, tetapi di samping peminat adalah rakan-rakannya bosan dengan dia. Buat pertama kali dalam sejarah moden Top Gear (sejak 2002), program itu menarik kurang daripada dua juta penonton. Format baru menjatuhkan diri dan BBC tahu. Berikut adalah kenyataan rasmi daripada Mark Linsey, Pengarah BBC Studios - Top Gear:

"Chris akan mengundurkan diri dari tugas-tugasnya di Top Gear. Dia berkata dia memberikannya pukulan yang terbaik melakukan semua dia boleh untuk membuat persembahan kejayaan. Beliau percaya Bahawa orang-orang yang betul kekal, di kedua-dua pasukan pengeluaran dan menyampaikan pasukan untuk mengambil persembahan ke hadapan dan membuat ia hit yang kita mahu ia menjadi. Siri baru setakat ini bertakuk sehingga lebih 30m pemandangan di UK sahaja dan telah tulang dijual kepada 130 wilayah di seluruh dunia.

Chris Evans memberitahu kita:

"Saya tidak pernah bekerja dengan pasukan yang lebih komited dan didorong daripada pasukan yang saya telah bekerja dengan lebih daripada dua belas bulan yang lalu. Saya rasa seperti berdiri saya mengetepikan adalah perkara yang terbaik yang boleh saya lakukan sekarang untuk membantu punca. Saya Kekal peminat besar persembahan, sentiasa telah, akan sentiasa. Saya akan terus memberi tumpuan kepada rancangan radio saya dan Peristiwa bersekutu yang merangkumi ia. "

Selain tuan rumah baru, terdapat juga memerlukan format baru. Acara ini adalah salinan tepat sesuatu rancangan dengan Clarkson, Hammond dan Mei. salinan itu hanya berfungsi jika anda mempunyai prestatoren sama, dan oleh itu tidak boleh.

Terima kasih kepada semua tipsters!