Zenvo ST-1 mendapat tag harga

Posted on 17.11.2017 in Общая категория by

Tetapi harga murah isnt ini.

Sudah tentu, ini adalah untuk dijangka. Jika anda mempunyai satu buatan tangan, kereta super sangat eksklusif (dibuat, 15 setahun) akan mempunyai lebih daripada 1,000 kuasa kuda, anda boleh duduk keras yang murah di barisan depan.

Dalam U. S. dan A. adalah cepat Dane kos $ 1.225.000. Anda akan mendapat kereta dengan kuasa kuda lebih dari Veyron (1104 untuk menjadi tepat) yang dalam masa tiga saat untuk 100 km / h pecut. Pada kelajuan atas, anda tidak akan, bagaimanapun, mengambil Veyron, kerana ia adalah terhad kepada 375 km / h.

Bawah bonet ialah 7.0 liter V8 Corvette dengan kedua-dua turbocharger dan supercharger. Jumlah berat adalah terhad kepada 1376 kg.

Pada kereta ringan Zenvo telah dikesan, dan Top Gear, hypercar Denmark sudah telah dimiliki. Peluang untuk kita ia akan menghadapi di Belanda, memandangkan bilangan pengeluaran yang rendah, tidak begitu besar, Tetapi ... terima kasih kepada tip dari commenter Henk-Jan, kita mendapati bahawa anda boleh membeli satu adalah dengan Auto Salon Singen, untuk 800K ex. Cukai. Jadi, jika anda mempunyai tempat sejuta (dan serbuk) adalah ...